Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Co tu się cholera wczoraj zadziało bo nie ogarniam;-)Nie jestem w stanie doczytać tyle naskrobałyście. Ale to co najważniejsze u Was to chyba wyłapałam:-) Ja dziś muszę ostro popracować bo nie chcę na poniedziałek zostawiać, zawsze mam lenia po weekendzie. Każdej z osobna super dzionka dziś życzęKatjaa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej dziewczynki
Co tu się cholera wczoraj zadziało bo nie ogarniam;-)Nie jestem w stanie doczytać tyle naskrobałyście. Ale to co najważniejsze u Was to chyba wyłapałam:-) Ja dziś muszę ostro popracować bo nie chcę na poniedziałek zostawiać, zawsze mam lenia po weekendzie. Każdej z osobna super dzionka dziś życzęmik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej dziewczynki
Co tu się cholera wczoraj zadziało bo nie ogarniam;-)Nie jestem w stanie doczytać tyle naskrobałyście. Ale to co najważniejsze u Was to chyba wyłapałam:-) Ja dziś muszę ostro popracować bo nie chcę na poniedziałek zostawiać, zawsze mam lenia po weekendzie. Każdej z osobna super dzionka dziś życzę
Dzien dobry... jak sie czujemy?
Przeciez tu sie musi ciagle cos dziacWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:25
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Dzien dobry... jak sie czujemy?
Przeciez tu sie musi ciagle cos dziacAsha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:No i dobra, ale żeby popić ąż tak żeby lokale pomylić? Ale znajdują Cię laski:-) Widzisz Asha, wszyscy za Tobą tęsknią..no i gites bo Ty kochana dziewczynka jestes..ooo
Tak tak...ja podziekuje juz za taka reklame uwierz mi...cale nastepne forum moj temat przerabia