Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
szybko nadrobiłam i na chwile wpadłam ale Wy oczywoscie sie zmyłyscie
dzis zapowiada mi sie zjebany dzien bo odrana cos...i jeszcze matka mnie wkurwia wiec musze do niej podjechac. Obiad na szybkosci juz robie i potem lece..bez sensu gadam..
No nic temperature zmierzylam ale oczywiscie przysnelam z tym termo rteciowym
Bzykania oczwiscie nie było..
Amelia a ten Twój to co do cholery? chyba naprawde musisz z ta patelnia zadziałac to mu sie odechce żartów i co? pewnie myśli, że nie będziesz wiecej zaglądała na forum? taaaa hahaha
Asha tescik juz byl dzisiaj ?? i kurde jak wrócisz to mnie pewnie nie bedzie..wieczorem dopiero, chyba ze mnie szlag jasny trafi u matki...
Rudzia ciesze sie, że humorek lepszy i apetyt też masz juz plan wiec widzisz - bedzie dobrze
Czarna co do długości krwawienia to różnie może byc, jak nie miałam zabiegu to trwało to około tygodnia, a po zabiegu prawie 3 tygodnie. Musisz sie uzbroic w cierpliwosc, nawet jak bedzie dłużej to nic takiego, wszystko musi sie oczyscic i ja bym nie używała tamponów w żadnym wypadku. Lepiej sie przemęcz z tymi podpaskami
Mik cieszę sie razem z Toba na mysl o Twoim dzisiejszym bzykanku
narta dziewczynki wracam do garówWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 12:04
-
Iza75 wrote:Hej laski
szybko nadrobiłam i na chwile wpadłam ale Wy oczywoscie sie zmyłyscie
dzis zapowiada mi sie zjebany dzien bo odrana cos...i jeszcze matka mnie wkurwia wiec musze do niej podjechac. Obiad na szybkosci juz robie i potem lece..bez sensu gadam..
No nic temperature zmierzylam ale oczywiscie przysnelam z tym termo rteciowym
Bzykania oczwiscie nie było..
Cześć Izunia...no ja myślałam że Ty bzyczysz od rana bo Cie tak długo nie było a tu lipton... Ty z rtęciowym nie zasypiaj lepiej. Mi się to już nie raz zdarzyło ale jak mi stary powiedział że kiedyś z nim zasnę, przegryzę i będzie po mnie (mierzę w paszczy temperaturę) to od razu się obudziłam i termo zmieniłam tylko muszę taki z dwiema po przecinku kupić , bo jedna cyferka po przecinku na termo to mało
No wreszcie kurna bzyki, bo na suchoty zejdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 12:59
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Mika...ja mam termo z jeden po przecinku bo nie moglam innego znalezc w tej gownianej Angli ... I jakos daje rade...najwazniejszy jest spadek i skok i roznicza miedzy faza 1 i 2 a juz az tak wieklie roznice do 0.00 wydaje mi sie ze nie maja znaczenia, ale to tylko moja opinia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 13:33
-
Asha wrote:Mika...ja mam termo z jeden po przecinku bo nie moglam innego znalezc w tej gownianej Angli ... I jakos daje rade...najwazniejszy jest spadek i skok i roznicza miedzy faza 1 i 2 a juz az tak wieklie roznice do 0.00 wydaje mi sie ze nie maja znaczenia, ale to tylko moja opinia
-
mik82 wrote:No wiem ale kurwa dziś jak tak po prostu dla kontroli mierzyłam rtęciowym to miałam 36,7 a elektronicznym 36,5 no ale nie chce mi się już leżeć tyle z tym rtęciowym i oczami na zapałki więc jak będę cały cykl mierzyć tym elektronicznym takim jak Ty z jedną po przecinku to przecież lipy nie będzie nie? No chodzi o to żeby skok wyłapać tylko a reszta to już nie ma aż takiego znaczenia przecież.
-
mik82 wrote:No wiem ale kurwa dziś jak tak po prostu dla kontroli mierzyłam rtęciowym to miałam 36,7 a elektronicznym 36,5 no ale nie chce mi się już leżeć tyle z tym rtęciowym i oczami na zapałki więc jak będę cały cykl mierzyć tym elektronicznym takim jak Ty z jedną po przecinku to przecież lipy nie będzie nie? No chodzi o to żeby skok wyłapać tylko a reszta to już nie ma aż takiego znaczenia przecież.
-
amelia04072006 wrote:tez tak mialam ze na zwyklym elektronicznym przez kilka dni wychodzilo mi 35,5, zminilam na retciowy tempka od razu byla wyzsza. teraz kupilam sobie owulacyjny z dwoma miejscami po przecinku. no i szalu nie ma ale przynajmniej co dziennie jest inna
Jest szal...zwlaszcza z dzisiejsza temp -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczęta. mam na imię dorota i też mam trochę zryty beret. Podczytuję Was już od dawna (od jakichś 200-300 stron pewnie ), jednak nie odzywałam się jakoś do tej pory - taka trochę niemowa upośledzona;)
Mimo, że tylko czytam, tak jakby się zżyłam z Wami wirtualnie, sprawdzam regularnie co się dzieje u Was itp.
Także witam się ze wszystkimi i z każdą z osobna. mam nadzieję, że nie weźmiecie mnie za intruza
obecnie czekam na @, na nic nie liczę - z takimi z dupy temperaturami...Katjaa, gigsa, Iza75, Foto_Anna lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Hej kochane!
Ja wróciłam ze spaceru i pospałam sobie z dziećmi ale za to załapałam doooooła ;( -
nick nieaktualny
-
dotik wrote:Cześć Dziewczęta. mam na imię dorota i też mam trochę zryty beret. Podczytuję Was już od dawna (od jakichś 200-300 stron pewnie ), jednak nie odzywałam się jakoś do tej pory - taka trochę niemowa upośledzona;)
Mimo, że tylko czytam, tak jakby się zżyłam z Wami wirtualnie, sprawdzam regularnie co się dzieje u Was itp.
Także witam się ze wszystkimi i z każdą z osobna. mam nadzieję, że nie weźmiecie mnie za intruza
obecnie czekam na @, na nic nie liczę - z takimi z dupy temperaturami...
Jak myslisz że Twoje temperatury są z dupy to popatrz na wykres Amelii...a ona w ciąży będzie w tym miesiącu na bank;-)Asha, amelia04072006, dotik, Iza75 lubią tę wiadomość