Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
No prosze, zupe poszlam robic a tu tyle sie dzieje
Witam nowa kolezanke;-) w klubie zrytych
Katja kochana co sie dzieje ????
Amelia ty konczysz na zielono i nie ma tutaj zadnych dyskusji to juz postanowioneamelia04072006, mik82, Iza75, Katjaa lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:Cześć Dziewczęta. mam na imię dorota i też mam trochę zryty beret. Podczytuję Was już od dawna (od jakichś 200-300 stron pewnie ), jednak nie odzywałam się jakoś do tej pory - taka trochę niemowa upośledzona;)
Mimo, że tylko czytam, tak jakby się zżyłam z Wami wirtualnie, sprawdzam regularnie co się dzieje u Was itp.
Także witam się ze wszystkimi i z każdą z osobna. mam nadzieję, że nie weźmiecie mnie za intruza
obecnie czekam na @, na nic nie liczę - z takimi z dupy temperaturami...Asha, mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Witaj
Jak myslisz że Twoje temperatury są z dupy to popatrz na wykres Amelii...a ona w ciąży będzie w tym miesiącu na bank;-)mik82, gigsa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:znowu mi dowalila ja to teraz taki koziel ofiarny bede na bank to ptaki srają no ale ok. jak tak mowicie to dobra no w koncu moge w tej ciazy byc jak nie ma chetnych to ja wezme to na klate
Bierz kropka i nie marudz jak ci dajagigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Mam doła bo tęsknie za kimś za kim nie powinnam tęsknić bo już nie jest mój...
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Tulam kochana....serce jebane...wyrwac i wyrzucic by sie chcialo czasami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 15:46
-
Katjaa wrote:nie czasami tylko raz a porządnie je wyrzucić... chciałabym chociaż twardą dupę mieć jak mam miękkie serce a tu lipa... mam taki mętlik w głowie że mi ją zaraz rozpierdoli to myuślenie a serce rozpierdoli tęsknota!!!
A nie myslec sie nie da i serce boliRudzia, Katjaa lubią tę wiadomość