Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Dorota idz zrob test i fote zapodaj my lubimy zdjecia ogladac
hehehe:D ja na tych testach zbankrutuję kiedyś! jeśli lubicie negatywy oglądać to nie ma sprawyAsha, gigsa, Foto_Anna lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
A ja się boję, że w tym cyklu przegapię owu, bo akurat wtedy jedziemy na wakacje za granicę i tam pewnie tempka zwariuje i już jej nie ogarnę w tym cyklu
-
dotik wrote:hehehe:D ja na tych testach zbankrutuję kiedyś! jeśli lubicie negatywy oglądać to nie ma sprawy
-
Asha wrote:Chyba nie ten cytat wzielas hahaha
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Mam doła bo tęsknie za kimś za kim nie powinnam tęsknić bo już nie jest mój...
wiem co czujesz... współczuję, to beznadziejne uczucie. ściskam mocno!! też to przerabiałam przez ponad pół roku z moim obecnym reproduktorem - rozstanie,depresja, -8kg itp.do dupy.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Na samą myśl o tym, że czy się będzie chciało czy nie, a bzykać się będzie trzeba, to już mi się nie chce, a jeszcze nie zaczęłam
-
gigsa wrote:A ja się boję, że w tym cyklu przegapię owu, bo akurat wtedy jedziemy na wakacje za granicę i tam pewnie tempka zwariuje i już jej nie ogarnę w tym cyklu
mik82, Asha lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:A ja się boję, że w tym cyklu przegapię owu, bo akurat wtedy jedziemy na wakacje za granicę i tam pewnie tempka zwariuje i już jej nie ogarnę w tym cyklu
to musicie jak króliki jechać wtedy nic nie przegapisz;)jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:to kup se testy owulacyjne wez termometr i ewntualnie papierowy wykres- tylko prezerwatyw nie bierz
Zapisywać będę na kartce, a jak wrócę to wpiszę do wykresu i zobaczymy co będzie. -
dotik wrote:to musicie jak króliki jechać wtedy nic nie przegapisz;)