Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymik82 wrote:A chciałabyś żeby znowu był czy tylko taka tęsknota Cię ogarnęła po prostu?
-
amelia04072006 wrote:gigsa po co ty cykl zmienilas ? ja mam wiekszy krwotok z nosa . testa cholera walnij
-
amelia04072006 wrote:sie nagadałaś ale po co mi wiecej ? wczesniej jak w @ nie bede robic. oczywiscie kiedy bede wieedziala juz jej termin
No przeciez nic nie mowie, ty masz dwa ale pozytywne...to angielskie gowno jest trudniej przebrac wiec musze miec wiecejamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:wiesz trudne pytanie... niby jest spowrotem w jakimś małym sensie w moim życiu bo mimo że mnie zostawił od niedawna utrzymujemy kontakt, spotkaliśmy się nawet i wszystko odżyło tylko wiem że nie potrzebnie to rozbudziliśmy...
a może właśnie akurat będzie jeszcze między Wami dobrze?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnydotik Kochanie nie będzie już dobrze... 2 razy mnie zostawił dla swojej byłej żony i znów mam mu wybaczyć...? ile można, no ale tęsknie...
mam tak rozjebane przez niego myślenie że gotuje kapuśniak i na koniec gotowania skapłam się że nie mam w zupie kapusty kiszonej i ziemniaków... masakra