Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:dotik Kochanie nie będzie już dobrze... 2 razy mnie zostawił dla swojej byłej żony i znów mam mu wybaczyć...? ile można, no ale tęsknie...
mam tak rozjebane przez niego myślenie że gotuje kapuśniak i na koniec gotowania skapłam się że nie mam w zupie kapusty kiszonej i ziemniaków... masakra
No to faktycznie masakra to poloz obok hahaha....sorryWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 15:50
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Kończę pracę laski Jadę do domu 50km więc godzinkę mi zejdzie. Nie nadrobię Was ale dołączę jeszcze dziś...a jak znam zycie to jeszcze będziecie;-)
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:no siknę przecież, tylko taka presja to nie wiem, czy z nerwów w test trafię
To siknij do miski , moze trafisz..i wtedy testa wloz do brytwanki hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 15:53
dotik lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:bo plamkę czerwonej krwi zobaczyłam i myślałam, że to już, a poza tym tempka spadła
Asha lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:dotik Kochanie nie będzie już dobrze... 2 razy mnie zostawił dla swojej byłej żony i znów mam mu wybaczyć...? ile można, no ale tęsknie...
mam tak rozjebane przez niego myślenie że gotuje kapuśniak i na koniec gotowania skapłam się że nie mam w zupie kapusty kiszonej i ziemniaków... masakra
no 2 razy to się chyba miarka dla niego przebrała... to musisz być silna! ściskam mocno
jeny życie jest takim wielkim zrytym beretemKatjaa lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Pokaz....pewna jestes?
Nie zmarnowalas tylko sie upewnilas ze wciazy nie jestes...jak juz...i te skape @ sa powodem czegos innego
Jak wrócę z wakacji to idę prywatnie, bo juz mam dość