Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Dostalam dzis wolne wiec caly dzien bede odpoczywac )) jeszcze Was nie nadrobilam jestem glodna i ide zrobic sobie sniadanie.. dzis pierwszy raz mam zachcianke na taka prawdziwa jajeczniceamelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dzien dobry
Dostalam dzis wolne wiec caly dzien bede odpoczywac )) jeszcze Was nie nadrobilam jestem glodna i ide zrobic sobie sniadanie.. dzis pierwszy raz mam zachcianke na taka prawdziwa jajecznice -
Rudzia wrote:Dzien dobry
Dostalam dzis wolne wiec caly dzien bede odpoczywac )) jeszcze Was nie nadrobilam jestem glodna i ide zrobic sobie sniadanie.. dzis pierwszy raz mam zachcianke na taka prawdziwa jajecznice
Witaj...oj to bardzo dobrze ze w domu posiedzisz -
Nie jeszcze.. ale w przyszly tym chce powiedziec.. opowiem jaka sytuacja.. moze mnie nie zwolnia.. a jak zwolnia wroce do szkoly.. tu za szkole placa.. nie duzo ale do lutego dam rade..
miala byc jajecznica.. a bedzie co... FRYTKI!Katjaa, amelia04072006, mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Nie jeszcze.. ale w przyszly tym chce powiedziec.. opowiem jaka sytuacja.. moze mnie nie zwolnia.. a jak zwolnia wroce do szkoly.. tu za szkole placa.. nie duzo ale do lutego dam rade..
miala byc jajecznica.. a bedzie co... FRYTKI!
Fryty na sniadanie...jemy za dwoje pelna paraRudzia, Katjaa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
No masakra nie w zyciu nie jadlam frytek na sniadanie ogolnie nie przepadam za frytkami za bardzo juz dzis mam lepszy humor , miedzy innymi dzieki Wam kochane :* nie wiem co bym bez Was zrobila :*
Asha, Katjaa, amelia04072006, mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:No masakra nie w zyciu nie jadlam frytek na sniadanie ogolnie nie przepadam za frytkami za bardzo juz dzis mam lepszy humor , miedzy innymi dzieki Wam kochane :* nie wiem co bym bez Was zrobila :*
No ja frytek to bym nie pocisnela na sniadanie...szacun...ledwo tosty wciskam w siebieRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja kolezanka miala tak na corke chce mi oddac wszystkie ciuszki po corce wiec dobrze by bylo jakby corka ale z syna tez sie bede cieszyc ) oby bylo tylko zdrowe!! To jest najwazniejsze!
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia kochana cieszę się że już lepiej. Katjaa myślę sobie z jakimi dziećmi jak Ty jedno masz ale mózg sobie przypomniał że Ty nianią jesteś Iza wczoraj zapiła to dzisiaj cisza...albo bzyczy od rana bo wczoraj mąż też pił to pewnie wolne ma dzisiaj;-)
Odezwę się do Was wieczorkiem bo dziś w pracy mi nie dadzą już chyba:-) No może o 14-15 będzie luźniejKatjaa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Kochane nie jesteście upośledzone tylko mega wesołe. I fajnie. Mam beznadziejny humor i to jest zrozumiałe, ale gdy wchodzę na forum do was to od razu buzia się cieszy.
Dzięki Asha i Sylvia. U mnie jest dużo bardziej obfite niż @. A czy mogę używać tampony czy raczej nie? Bo nie jestem przyzwyczajona do podpasek i męczę się z nimi.
Ja sobie leze przed chwila sie prawid porzygalam bo znowu sprobowalam kawe wypic chociaz dobrze wiem ze mi nie wchodziIza75 lubi tę wiadomość