Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dlatego podejrzewam torbiel albo inne cholerstwo. postanowilam ze w poniedzialek poprosze endo, zeby dal mi leki anty, wiem ze sa leki ktore wyrownuja prace chormonow i sa na zasadzie wprowadzenia organizmu w sztuczna menopauze i o tym tez musze pomyslec. mam dosyc pmsa, boli, zalewania sie potami itdAsha wrote:No teorytycznie....zaraz powinna przyjsc jak ma przyjsc i temp juz powinna spasc a tu nic

-
amelia04072006 wrote:dlatego podejrzewam torbiel albo inne cholerstwo. postanowilam ze w poniedzialek poprosze endo, zeby dal mi leki anty, wiem ze sa leki ktore wyrownuja prace chormonow i sa na zasadzie wprowadzenia organizmu w sztuczna menopauze i o tym tez musze pomyslec. mam dosyc pmsa, boli, zalewania sie potami itd
Ja ciaze podejrzewam ale tobie dam jeszcze troche czasu zeby do tego dojsc hahaha
mik82, amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
Leki anty w ciąży? hahahahaamelia04072006 wrote:dlatego podejrzewam torbiel albo inne cholerstwo. postanowilam ze w poniedzialek poprosze endo, zeby dal mi leki anty, wiem ze sa leki ktore wyrownuja prace chormonow i sa na zasadzie wprowadzenia organizmu w sztuczna menopauze i o tym tez musze pomyslec. mam dosyc pmsa, boli, zalewania sie potami itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 08:51
Asha, amelia04072006, pompon, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Taaa...słuszna uwaga! W zakresie tego nie mam:-)Asha wrote:No wkoncu robi poza swoimi obowiazkami, nalezy jej sie podwyzka

Asha lubi tę wiadomość
-
O to to to! Dawno temu była i już nie pamiętaAsha wrote:Bo w ciazy brzuch nie boli, potow nie ma i hormony zjebane nie sa hhahahaha
Asha lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH