Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dopiero mam przerwę w pracy. Nogi mi już w dupę wchodzą
plecy napierdzielają. Dobrze, że jeszcze dupa nie boli 
Mężuś zdążył na szybki numerek przed moim wyjściem do pracy, tylko poleżeć nie było kiedy i grawitacja była silniejsza
ale mam nadzieję, że coś tam zostało
Śpijcie dobrze moje kochane
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane, ja juz na nogach...ale do roboty dzis nie idę bo malego musze zaszczepić wiec z czystym sumieniem wzielam opieke...Glutek jeszcze spi a my juz nie, ja zaraz lece żeby mi maszynkę zdjeli a maz na posterunku zostanie...wczoraj mialam zajebisty dzien, pelen nerwów, wiec ciekawe co mi na tym holterze wyjdzie..cuda wianki...6.30 i dzwony w kościele napierdajaja wiec zaraz pewnie sie obudzi...lece milego dnia dziewczynki
amelia04072006, dotik, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie. Ja tylko na mierzenie tempki i sika, ale zawsze się rozbudzam i mija trochę czasu zanim zasnę.Sylwia87 wrote:gigsa Ty już wstałaś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie katar dopadł i straszny kaszel
Ale na szczęście tempka nie jest przekłamana, bo ja nigdy przy przeziębieniu nie mam podwyższonej temperatury
Musi mnie ładnie rozłożyć żebym miała stan podgorączkowy. I jeszcze z samego rana stłukłam szklankę
Na szczęście
Ciemno było i zapomniałam o niej
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Jeszcze nie odespalam. Położyłam się o 3, więc jeszcze chociaż trzy godzinki.
Przerąbane są nocki
Co robisz w pracy? Ja nigdy nie pracowałam na nocki na szczęście, ale mój małż w poprzedniej pracy miał nocne zmiany. Kilka lat temu zmienił pracodawce i teraz pracuje tylko na I zmiany.
-
Zapierdzielam i kompletuje zamówienia. Ciągle na nogach:-( nocki są najgorsze, bo roboty najwięcej i zaraz plecy boląSylwia87 wrote:Przerąbane są nocki
Co robisz w pracy? Ja nigdy nie pracowałam na nocki na szczęście, ale mój małż w poprzedniej pracy miał nocne zmiany. Kilka lat temu zmienił pracodawce i teraz pracuje tylko na I zmiany.
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH