Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mów o przypadkach tylko powiedz czy miałaś gorsze od nas tutaj zgromadzonych to będę wiedziała jaki miałaś dzień?Asha wrote:A co zrobilas???

Nie moge kochana o " przypadkach" mowic tutaj
-
No to mamy co olewać:_)Asha wrote:Oj
Juz mnie nic nie zdziwi ja mam i tak wiecej pewnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 20:25
Asha lubi tę wiadomość
-
Buuu...to współczuję, ale powiem Ci że podziwiam takich ludzi jak Ty. Ja bym nie dała rady być terapeutą, nie dźwignęłabym tegoAsha wrote:Ciezki dzien mialam ...tak ci powiem

-
Kto to superwizor, bo ja ciemna w tym temacie jestem:-(Asha wrote:Dlatego mamy wsparcie i chodzimy do superwizorow, bo by czlowiek oszalal

-
Mądre...Nie wydaje mi się, że w pl też tak to działaAsha wrote:Ja ide do takiego jakby terapeuty/ superwizora zeby pogadac o tym jak ja sie czulam w trakcie sesji z kims innym

-
hej kochane

ja dzis prowalammaz tez zrobil prototyp ławki 2w1 caly dzien sie mordowal zeby obmslec co i jak
udalo sie
tylko teraz tak myslezeby sie nie wwalic n mine.. i chyba musze sie doweidziec czy ktos kiedys tego nie opatentowal ;/ coperawda nie wiemod ktorej strony to ugryzc ale sprobuje w izbie przemyslowej
jak okaze sie z enie jest opatentowane to zlozymy wniosek
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej kochane

ja dzis prowalammaz tez zrobil prototyp ławki 2w1 caly dzien sie mordowal zeby obmslec co i jak
udalo sie
tylko teraz tak myslezeby sie nie wwalic n mine.. i chyba musze sie doweidziec czy ktos kiedys tego nie opatentowal ;/ coperawda nie wiemod ktorej strony to ugryzc ale sprobuje w izbie przemyslowej
jak okaze sie z enie jest opatentowane to zlozymy wniosek
No i git
tak trzymac
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
A to nie wiedziałam. Ja i z pomocą tych dodatkowych terapeutów i tak bym oszalała. Ja sobie ze swoimi emocjami nie radzę a co mówić o problemach innych?Asha wrote:Tez tak dziala
wszedzie tak musi dzialac bo czlowiek by oszalal i sa sytuacje w ktorych musi sie poradzic czasem wiec musi byc osoba trzecia zaangazowana 
-
mik82 wrote:A to nie wiedziałam. Ja i z pomocą tych dodatkowych terapeutów i tak bym oszalała. Ja sobie ze swoimi emocjami nie radzę a co mówić o problemach innych?
Dalabys
inaczej jest radzic sobie z emocjami innych a inaczej ze swoimi bo nas to wtedy nie dotyczy tak osobiscie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH