Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:moze i tak, ale nie wszyscy sa tacy sami...a w zasadzie kazdy jest inny..na szczescie

co u ciebie?
no tak ale skoro ja zwodzi z tym rozwodem? Dwa razy juz ja zostawil dla tamtej..
a u mnie ciezko.. czuje sie lepiej fizycznie ale zle mi psychicznie.. ciagle wspominam i martwie sie jak sobie poradze sama.. ;/
-
Rudzia wrote:no tak ale skoro ja zwodzi z tym rozwodem? Dwa razy juz ja zostawil dla tamtej..
a u mnie ciezko.. czuje sie lepiej fizycznie ale zle mi psychicznie.. ciagle wspominam i martwie sie jak sobie poradze sama.. ;/
Z czasem sie wszystko ulozy...zobaczysz -
Rudzia wrote:Watpie.. chyba nie wzywali by mnie az do biura zeby to powiedziec..
Kur** ..
Jeszcze dzis znowu mnie moj ex wyprowadzic z rownowagii..
U nas daja specjalne pisma o prawach kobiet w ciazy i ma kobieta rozmowe sam na sam a nie przy wszystkich...moze sobie nie zyczych przy wszystkich rozmawiac...wkoncu to jest osobista sprawa...czy nie??? -
Asha wrote:U nas daja specjalne pisma o prawach kobiet w ciazy i ma kobieta rozmowe sam na sam a nie przy wszystkich...moze sobie nie zyczych przy wszystkich rozmawiac...wkoncu to jest osobista sprawa...czy nie???
No tak.. ale czemu nie zrobili tego wczesniej np ? Jak wrocilam do pracy po zwolnieniu?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH