Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaciążę, pójdę na L4 i ktoś inny dokończy;-) hahahaAsha wrote:no to cudnie..jest nadzieja, ze sie wyrobisz w tym roku

Asha, respondeca, Iza75, gigsa, dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewuszki ja się muszę pożegnać na jakiś czas... bardzo źle się czuję psychicznie do tego od wczoraj przez te rybę mam ciągle mdłości i wisze nad kibelkiem... jak poczuje się lepiej to się odezwę. Buziaki Kocham Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 13:54
-
Im szybciej tym lepiej..., bo się zakopię w papierach;-)Asha wrote:nareszcie to powiedzialas

to jest plan kochana...ktory mus wykonac
w tym miesiacu 
Asha lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dziewuszki ja się muszę pożegnać na jakiś czas... bardzo źle się czuję psychicznie do tego od wczoraj przez te rybę mam ciągle mdłości i widzę nad kibelkiem... jak poczuje się lepiej to się odezwę. Buziaki Kocham Was

Poukładaj sobie wszystko Kochana tak żeby Tobie było dobrze
-
Katjaa ja bym nie wierzyla w to ze sie rozwiedzie. Tak jak mowisz gdyby chcial juz dawno by to zrobil! Faceci tacy sa.. ja walczylam o mojego bo tez raz mi mowil ze mnie kocha a za jakis czas mowil ze chyba wroci do tamtej bo maja razem dziecko.. i co z tego wyszlo. Wrocil do tamtej i zostawil mnie sama w ciazy!!
-
Rudzia wrote:Katjaa ja bym nie wierzyla w to ze sie rozwiedzie. Tak jak mowisz gdyby chcial juz dawno by to zrobil! Faceci tacy sa.. ja walczylam o mojego bo tez raz mi mowil ze mnie kocha a za jakis czas mowil ze chyba wroci do tamtej bo maja razem dziecko.. i co z tego wyszlo. Wrocil do tamtej i zostawil mnie sama w ciazy!!
moze i tak, ale nie wszyscy sa tacy sami...a w zasadzie kazdy jest inny..na szczescie
co u ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 14:00
mik82 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH