Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
bezsensuAsha wrote:Wczoraj mi sie snilo ze jestem na kursie dla fotografow...(???) i wszystko w cholere takie kolorowe ze ja pierdole bylo...i bylismy na zajeciach i jednym z zadanian domowych...bylo...mielismy pojsc do sklepu zoologicznego...i to bylo jak takie zooo i wszystkie gatunku zwierzat latalu dookola i te kolory ....ale w jednej duzej sali...i ryby w akwariach..i my mielismy stac..jedna osoba przy jednym akwarium i wolac te ryby do siebie, zeby one plywaly blisko szyby bo wtedy beda sie lepiej sprzedawac...hahahaha
, konicznie wpisz w objawach 
-
A potem stalismy na zewnatrz na przerwie w zajeciach i bylo nas trzy i byla taka chinka i ona miala taka zajebista czerwona kurtke skorzana i buty do tego i ja sie ta kurtka tak zachwycalam i stalismy tam na fajke i mowie to laski zeby mi papierosa dala a ja jej potem oddam bo mam w klasie i ona mi dala a ja mysle, ze kurwa przeciez ja nie pale.....i potem ta chinka poszla...i przyszla w sztuksowej brazowej kurtce i mowie, ze zajebista by mi do torebki pasowala hahaha
dotik lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A potem stalismy na zewnatrz na przerwie w zajeciach i bylo nas trzy i byla taka chinka i ona miala taka zajebista czerwona kurtke skorzana i buty do tego i ja sie ta kurtka tak zachwycalam i stalismy tam na fajke i mowie to laski zeby mi papierosa dala a ja jej potem oddam bo mam w klasie i ona mi dala a ja mysle, ze kurwa przeciez ja nie pale.....i potem ta chinka poszla...i przyszla w sztuksowej brazowej kurtce i mowie, ze zajebista by mi do torebki pasowala hahaha
Asha, co Ty tak naprawdę za zioła pijesz, co??
amelia04072006, mik82, gigsa lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
A potem.....poszlismy do klasy i mialam kamere taka duza plaska z takimi rowkami i duzo osob takie mialo i nauczyciel mowi ze to trzeba zakleic a ja sie pytam laski obok co trzeba zakleic i po co??? ...ona do mnie ze te rowki trzeba zamalowac bo sa osoby, ktore tych aparatow szukaja bo one sa bardzo wartosciowe hahaha
No masakra tyle szczegolow w tych snach ze szok normalnie i dzisiaj to samo tyle ze o bojlerze hahaha -
a dziecko ci sie snilo ?Asha wrote:A potem stalismy na zewnatrz na przerwie w zajeciach i bylo nas trzy i byla taka chinka i ona miala taka zajebista czerwona kurtke skorzana i buty do tego i ja sie ta kurtka tak zachwycalam i stalismy tam na fajke i mowie to laski zeby mi papierosa dala a ja jej potem oddam bo mam w klasie i ona mi dala a ja mysle, ze kurwa przeciez ja nie pale.....i potem ta chinka poszla...i przyszla w sztuksowej brazowej kurtce i mowie, ze zajebista by mi do torebki pasowala hahaha
-
No ja mam nadzieję że ta pieprzona owu w końcu zawita do mnie. Od zastrzyku powinna być w ciągu 36 h to minęło o północy i rano napieprzał jajnik więc może już po i też będę piła zioła...na progesteron;-)Asha wrote:Na progesteron tylko
ale cholera wie
zobaczymy co tam dzisiaj sie bedzie dzialo 
Asha lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH