Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
też chcę mieć takie dziewcze co sobie będzie pizze na obiad życzyćamelia04072006 wrote:dobra, to ja teges nie

ide robic obiad bo moje dziewczę se pizze na obiad zażyczyło
w ogóle co sobie będzie życzyć cokolwiek...
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
No wyobraziłam sobie że stoisz osiem dni na głowie żeby plemniory nie wyleciały dopóki szyja się nie zamknie;-)amelia04072006 wrote:
?
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Chce...ale dziewcze zawsze jakoś bardziej subtelnie chce czegokolwiek;-)amelia04072006 wrote:a synus nie chce ?
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Niech już będzie ktokolwiek...byleby ktoś był w ogóle:-(amelia04072006 wrote:teraz w jaju dziewcze bedzie i bedzie gites

Asha lubi tę wiadomość
-
No też się rozmarzyłam....jakie sny masz?Asha wrote:U mnie tez..bo bzykanie 2 dni przed
kurwa rozmarzylam sie hahahaha
Ale mam sny przejebane od dwoch dni dziewczyny masakra normalnie
-
amelia04072006 wrote:jakie ?
Wczoraj mi sie snilo ze jestem na kursie dla fotografow...(???) i wszystko w cholere takie kolorowe ze ja pierdole bylo...i bylismy na zajeciach i jednym z zadanian domowych...bylo...mielismy pojsc do sklepu zoologicznego...i to bylo jak takie zooo i wszystkie gatunku zwierzat latalu dookola i te kolory ....ale w jednej duzej sali...i ryby w akwariach..i my mielismy stac..jedna osoba przy jednym akwarium i wolac te ryby do siebie, zeby one plywaly blisko szyby bo wtedy beda sie lepiej sprzedawac...hahahaha -
Asha wrote:Wczoraj mi sie snilo ze jestem na kursie dla fotografow...(???) i wszystko w cholere takie kolorowe ze ja pierdole bylo...i bylismy na zajeciach i jednym z zadanian domowych...bylo...mielismy pojsc do sklepu zoologicznego...i to bylo jak takie zooo i wszystkie gatunku zwierzat latalu dookola i te kolory ....ale w jednej duzej sali...i ryby w akwariach..i my mielismy stac..jedna osoba przy jednym akwarium i wolac te ryby do siebie, zeby one plywaly blisko szyby bo wtedy beda sie lepiej sprzedawac...hahahaha
nie mam pytań
mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
hahaha dobre...ale sny z takimi kolorami to ja też chcęAsha wrote:Wczoraj mi sie snilo ze jestem na kursie dla fotografow...(???) i wszystko w cholere takie kolorowe ze ja pierdole bylo...i bylismy na zajeciach i jednym z zadanian domowych...bylo...mielismy pojsc do sklepu zoologicznego...i to bylo jak takie zooo i wszystkie gatunku zwierzat latalu dookola i te kolory ....ale w jednej duzej sali...i ryby w akwariach..i my mielismy stac..jedna osoba przy jednym akwarium i wolac te ryby do siebie, zeby one plywaly blisko szyby bo wtedy beda sie lepiej sprzedawac...hahahaha
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH