Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:niestety sie nie zgodze.
niektore zdarzenia wydawaja sie dla otoczenia latwe w rozwiazaniu, ale dla kogos kto jest w srodku tego wszystkiego juz takie nie jest
Ja nie mowie, ze jej sytuacja jej latwa, ale skoro zwiazala sie z zonatym facetem to chyba mozna bylo przewidziec ze to nie bedzie normalna sytuacja i automatycznie podejmujesz decyzje pewne jak sie godzisz na taki zwiazekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 11:33
mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
prowde mowiszmik82 wrote:Tu się zgodzę z Tobą Amelia w jednej kwestii. Katjaa jeżeli ona przesyła Ci pozdrowienia (swoją droga to żałosne) przez niego to nie rozumiem dlaczego on te głupoty Ci przekazuje...darowałby sobie, bo to on Was obie postawił w takiej chorej sytuacji.
mik82, Katjaa lubią tę wiadomość
-
i tu sie z toba zgodze, ale wlasnie dlatego on jest winny, bo juz dawno powinien wiedziec czego chce. obiecuje katji, z zona mieszka i cholera wie co jeszcze. szczeze - nigdy , przenigdy nie weszlabym w zwiazek. z tego sa same problemyAsha wrote:Ja nie mowie, ze jej sytuacja jej latwa, ale skoro zwiazala sie z zonatym facetem to chyba mozna bylo przewidziec ze to nie bedzie normalna sytuacja
-
Z Tobą to w ogóle jaja jakieś, wodnisty śluz przed @ i 5 dni szyja wysoko, otwarta i miękka, moja jak się taka 1-2 dni zrobi to już jest zajebiście;-)Asha wrote:Co miesiac inny hahaha ostatnio mialam wodnisty
a zazwyczaj kremowy 
-
Nigdy nie mów nigdy;-) Ale co do tego że z takiego związku są same problemy to się akurat zgodzęamelia04072006 wrote:i tu sie z toba zgodze, ale wlasnie dlatego on jest winny, bo juz dawno powinien wiedziec czego chce. obiecuje katji, z zona mieszka i cholera wie co jeszcze. szczeze - nigdy , przenigdy nie weszlabym w zwiazek. z tego sa same problemy
-
amelia04072006 wrote:i tu sie z toba zgodze, ale wlasnie dlatego on jest winny, bo juz dawno powinien wiedziec czego chce. obiecuje katji, z zona mieszka i cholera wie co jeszcze. szczeze - nigdy , przenigdy nie weszlabym w zwiazek. z tego sa same problemy
Dlatego uwazam ze Katja tez jest odpowiedzialna za ta sytuacje, bo w to weszla i wiedziala ze on nie jest wolny a oczekuje od niego zeby byl itd..ale to tylko moje...tez bym nie weszla...poprostu uwazam ze podjela decyzje zaczynajac z nim a teraz za ta decyzje obwinia jego...ale juz moze skonczmy
mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Kurna ja też chcę być tydzień taka gotowa na przyjęcie żołnierzyków!!! Moje to się muszą ostro naćwiczyć żeby się w ogóle do jajowodów dostać, a potem to już są takie zdechłe po tym wysiłku że pierdolą kolejne kilometry do macicy:-(amelia04072006 wrote:ja mialam 9 dni otwarta

-
tego jestem pewna. próbowałabym sie w czuć w sytuacje tej pierwszej kobiety, poza tym jak raz zdradzil to pewno robiłby to dalej. nakręciłam juz odpowiedni scenariusz i sie tego trzymam.mik82 wrote:Nigdy nie mów nigdy;-) Ale co do tego że z takiego związku są same problemy to się akurat zgodzę
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Kurna ja też chcę być tydzień taka gotowa na przyjęcie żołnierzyków!!! Moje to się muszą ostro naćwiczyć żeby się w ogóle do jajowodów dostać, a potem to już są takie zdechłe po tym wysiłku że pierdolą kolejne kilometry do macicy:-(
Bidulki
mik82 lubi tę wiadomość
-
ja bym chciala 1 dzien. wleza plemniki, szyja sie zamyka i nie musze stac na glowie zeby cholera tam zostalymik82 wrote:Kurna ja też chcę być tydzień taka gotowa na przyjęcie żołnierzyków!!! Moje to się muszą ostro naćwiczyć żeby się w ogóle do jajowodów dostać, a potem to już są takie zdechłe po tym wysiłku że pierdolą kolejne kilometry do macicy:-(
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH