Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
ehh nawet nie wiece jak bardzo bym chcial zeby w 4 katach albo na pralce zajsc w ciaze bez punkcji bez biippsji .. oo ale coz.. widac nasze dziecie bedzie mialo ciezki charakterek

Asha powiem ci ze ja nie raz zastanawiam sie po co nam to wszytsko.. ale jednak cos pch nas do przodu ..widac jest to nam potrzebne
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ehh nawet nie wiece jak bardzo bym chcial zeby w 4 katach albo na pralce zajsc w ciaze bez punkcji bez biippsji .. oo ale coz.. widac nasze dziecie bedzie mialo ciezki charakterek

Asha powiem ci ze ja nie raz zastanawiam sie po co nam to wszytsko.. ale jednak cos pch nas do przodu ..widac jest to nam potrzebne
I oby wam sie udalo kochana ...oby to wszystko bylo tego warte
-
Buzi dotik, hej Aniu
Niestety muszę spadać laski, bo gwałt na mężu musi się znów dokonać tzn. sam się nie dokona...ja muszę dokonać
Ania_84, Asha, dotik, Iza75, gigsa lubią tę wiadomość
-
alepoki nie jestem w ciazy .. to chyba dzis wykorzystam meza
na swoj sposob sexualny 
Asha uda nam sie wsyztskim
Asha lubi tę wiadomość
-
gwałc ile wlezie ;Pmik82 wrote:Buzi dotik, hej Aniu
Niestety muszę spadać laski, bo gwałt na mężu musi się znów dokonać tzn. sam się nie dokona...ja muszę dokonać
ja tez zaraz koncze i lece dosiasc mego rumaka
Asha lubi tę wiadomość
-
wieczorem w sorde sobie odbijecie

noo wiesz ja mialamostatnio 3 tyg abstynnecji ale widze ze moj z kuska juz chodi
wiec moze tesoseron m troche buzuje
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moja tempka zwariowala po grypie zoladkowej... wczoraj rzygalam jak kot na lewo i prawo, dzisiaj cierpie dalej, ale juz jest lepiej

co u mnie.... duzo pracy, zaraz urlop, znowu dolek mnie dopadl
mam nadzieje, ze po urlopie wroce naladowana i pelna zycia, bo to co sie ostatnio u mnie dzieje to jakas masakra
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH