Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
rz mnie rozwalil jak wyszedl i mi zaczal mowic czy bylo na rzadko czynie

powiedzialam mu stop.... wejdz do kibla wyjdzi i powiedz kocham cie zono
a ni o gownach bedziesz mi gadal
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane nie wiem o co chodzi i czy tak ma być, dlatego pytam was.
Rano test owu był ewidentnie pozytywny (kreska testowa o wiele silniejsza niż kontrolna), a wieczorem negatywny na 100% (kreska testowa bardzo bledziutka). To znaczy że już po owu czy co?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:moj mnie informauje co jakis cza.s. wiesz co chyba kret bedzie ide do kibl a;P
ale faceci ogólnie mają jakiś taki tyci fetysz jeśli chodzi o dwójkę. lubią o tym rozmawiać
Iza75 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
calkiem mozliwe ze owu byla wczoraj wieczorem lub nad ranemMalaCzarna wrote:Kochane nie wiem o co chodzi i czy tak ma być, dlatego pytam was.
Rano test owu był ewidentnie pozytywny (kreska testowa o wiele silniejsza niż kontrolna), a wieczorem negatywny na 100% (kreska testowa bardzo bledziutka). To znaczy że już po owu czy co? 
-
a ta temka to niby na okres odbilaamelia04072006 wrote:ze co? ja nie w ciazy tylko cczekam na @ po dupku
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahahha to z moim by sie dogadalAnia_84 wrote:rz mnie rozwalil jak wyszedl i mi zaczal mowic czy bylo na rzadko czynie

powiedzialam mu stop.... wejdz do kibla wyjdzi i powiedz kocham cie zono
a ni o gownach bedziesz mi gadal
...moj mnie informuje czy bylo szczanie dupą czy nie hahahahha
Asha, Ania_84 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH