Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Gadalam ze starym wczoraj do 1 w nocy...ma pogadac ze swoimi starymi...zobaczymy....mi sie wydaje ze oni mysla ze kase od nas wyludza z gownianymi wynikami...dlatego ja musze te wyniki potwierdzic bo nawet jak nas dopuszcza do darmowej ivf teraz to moim zdaniem ona nie wyjdzie i bedzie zmarnowana....wiec ja te wyniki musze skonsultowac z kims...bo dwoch lekarzy mowi cos kompletnie innego
Rodzice Twojego małża robią w szpitalu, prawda? Mogliby coś pomóc synowi do cholery jasnej.. -
nick nieaktualny
-
25 ale podobno chujowej firmy. Wczoraj czytalam normy od zagniezdzenia wiec dzisiaj i tak nie lapalabym sie na ta czulosc jakby bylo zagniezdzenie 12 dpo. Dlatego ewentualnie w poniedzialek poprawkaAsha wrote:To byl 10 czy 25 czulosc?
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Rodzice Twojego małża robią w szpitalu, prawda? Mogliby coś pomóc synowi do cholery jasnej..
No to wlasnie...to samo mu tlumacze...tylko ze wczesniej jak byla mowa o dziecku to stary mu powiedzial ze on nie chce tego slyszec i on teraz nie bardzo chce gadac z nim
i troche mu sie nie dziwie ale juz mu wczoraj powiedzialam, ze to jest ostatnie wyjscie i ze bedzie zalowal jak tego nie zrobi, ze nie zrobil wszystkiego co mogl jak byl na to czas....no i ma sie przelamac i z nim gadac, ale co z tego wyjdzie to nie wiem
Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:No, szmata niewdzieczna. Nie wie kiedy odpuscic

Suczysko zeklabym
i uparte do tego...z toba skonczy to do mnie przylezie i to taki kawal drogi jej sie bedzie chcialo jechac w cholere...ale nie....przypierdoli...a co...zeby tylko czlowieku dobic
Iza75 lubi tę wiadomość
-
no i juz mi sie z deka humorek poprawiaamelia04072006 wrote:25 ale podobno chujowej firmy. Wczoraj czytalam normy od zagniezdzenia wiec dzisiaj i tak nie lapalabym sie na ta czulosc jakby bylo zagniezdzenie 12 dpo. Dlatego ewentualnie w poniedzialek poprawka
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:jak mozna pic kawe bez mleka ?

a co do wyludzenia kasy to wydaje mi sie to bardzo prawdopodobne, taka jebana polityka
trzeba to dobrze rozegrac teraz
A mozna jak sie uczulenie ma i zaraz po kawusi z mlekiem
. No...mozna bez kochana to przychodzi czlowiekowi z czasem
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Zwiedzi kraje , pozna rozne kultury - oplaci sie wredocieAsha wrote:Suczysko zeklabym
i uparte do tego...z toba skonczy to do mnie przylezie i to taki kawal drogi jej sie bedzie chcialo jechac w cholere...ale nie....przypierdoli...a co...zeby tylko czlowieku dobic 

Dobra bede zagladac ale musze cos robic bo mnie szlak najjasniejszy trafia. Zreszta glodna jestem
Bede zagladac. Jak miki bedzie to powiedzcie jej ze chce fote torta
Milego dzionka laseczki
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Zwiedzi kraje , pozna rozne kultury - oplaci sie wredocie

Dobra bede zagladac ale musze cos robic bo mnie szlak najjasniejszy trafia. Zreszta glodna jestem
Bede zagladac. Jak miki bedzie to powiedzcie jej ze chce fote torta
Milego dzionka laseczki
Zagladaj zagladaj
bo tam sie na chacie zakopiesz w tych obowiazkach tzw
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH