X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba reszty dziewczyn jeszcze popytać co one na to

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boniu za pół godziny muszę wychodzić do pracy :(

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba poczulam dzis dzidziunia!! :) znaczy pewnosci nie mam tp trwalo chwileczke.. takie drgaweczki w dole brzucha.. nie bylam ani glodna ani po jedzeniu wiec mozeee.. :) chociaz troche za wczesnie ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 17:21

shimmer_lip, usia89 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam u gienia ale dzis moj pan na nfz mial chyba zly humor albo nie lubi jak mu sie za duzo pytan zadaje, nie wiem. Ogolnie to nie jest zle. Wyniki ok tylko w moczu krew i jeszcze raz musze zrobic. Na rzygi nic nie dostane bo schudlam tylko kilogram. Poza tym wyczulam ze jego zdaniem trzeba rzygac w tym stanie i godnie to znosic ;-)
    Pytalam o miete bo odkad wymiotuje tylko miete moge pic i powiem Wam ze doje tak ze 6 pollittowych kubkow dziennie. No i nie wiem czy to nie za duzo. To na poczstku mi powiedzial ze nadmiar plynow die wydala :-D no kurwa wiem :-D mowie ze chodzi mi o to ze to ziola i czy w ciazy to nie za duzo. No to juz pani decyzja. I dopiero jak zobaczyl moja mine mowi ze on nie slyszal zeby mieta byla szkodliwa. I jeszcze kilka takich roznych dziwnych akcji bylo i chyba trace do niego zaufanie troche. Z witaminami to samo. Pytam czy kwas foliowy brac sam bo mi sie konczy czy kupic witaminy dla ciezarnych. A on ze to moja sprawa bo kiedys kobiety nie braly i zdrowe dzieci rodzily. Rece mi opadly.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Chyba poczulam dzis dzidziunia!! :) znaczy pewnosci nie mam tp trwalo chwileczke.. takie drgaweczki w dole brzucha.. nie bylam ani glodna ani po jedzeniu wiec mozeee.. :) chociaz troche za wczesnie ..
    Fajnie :-) fakt ze wczesnie ale kto wie :-)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • usia89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Bylam u gienia ale dzis moj pan na nfz mial chyba zly humor albo nie lubi jak mu sie za duzo pytan zadaje, nie wiem. Ogolnie to nie jest zle. Wyniki ok tylko w moczu krew i jeszcze raz musze zrobic. Na rzygi nic nie dostane bo schudlam tylko kilogram. Poza tym wyczulam ze jego zdaniem trzeba rzygac w tym stanie i godnie to znosic ;-)
    Pytalam o miete bo odkad wymiotuje tylko miete moge pic i powiem Wam ze doje tak ze 6 pollittowych kubkow dziennie. No i nie wiem czy to nie za duzo. To na poczstku mi powiedzial ze nadmiar plynow die wydala :-D no kurwa wiem :-D mowie ze chodzi mi o to ze to ziola i czy w ciazy to nie za duzo. No to juz pani decyzja. I dopiero jak zobaczyl moja mine mowi ze on nie slyszal zeby mieta byla szkodliwa. I jeszcze kilka takich roznych dziwnych akcji bylo i chyba trace do niego zaufanie troche. Z witaminami to samo. Pytam czy kwas foliowy brac sam bo mi sie konczy czy kupic witaminy dla ciezarnych. A on ze to moja sprawa bo kiedys kobiety nie braly i zdrowe dzieci rodzily. Rece mi opadly.

ja pitole no to miałaś rozmowe z ginem... :/

Nasz <3 cykl szczęśliwy :* 1.06.2015 :) Emilia <3
    57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:

:-( masakra..ile on lat ma 89??? :-(

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

Rudzia to najlepszy dzien w ciazy...poczuc jak dzidzio kopie pierwszy raz...bo potem to juz spokoju matce nie daje ;-)

Rudzia, shimmer_lip lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    :-( masakra..ile on lat ma 89??? :-(
    No tak po 60 jest i tak myslalam ze jest starej daty :-D i chyba jednak o takie rzeczy bede pytala gina prywatnego bo to szkoda nerwow. A od ponad tygodnia jem tosty z serem wiec witamin malo i chyba sobie kupie te witaminy. Bede spokojniejsza.
    Pisze spod koldry. Tak mi jest zimno ze zebami szczekam :-D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam cos fajnego o Angli...
    Dostalam smsa fzisiaj z jednej szkol tutaj w okregu ze moje fziecko dzisiaj nie przyszlo do szkoly, nie znaja powodu i prosze sie jak najszybciej skontaktowac....no to wiadomo...zdziwko dojebalam bo zadnego dziecka w szkole tam nie mam , no ale mniejsza z tym ....dzwonie do nich, bo numery pojebali mysli, zeby mogli zadzwonic do konkretnej osoby.....odbiera kobieta....no to jej mowie, ze nastapila pomylka...dostalam smsa itd...a ona na to jak ja mam na imie....no to jej mowie....a ona ...jak ma na imie dziecko?????

No kurwa umarlam jak jebnela tym pytaniem hahahahahaah

I to jest podsumowanie anglii calej ;-)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Rudzia to najlepszy dzien w ciazy...poczuc jak dzidzio kopie pierwszy raz...bo potem to juz spokoju matce nie daje ;-)
    Ja jestem gruba to pewnie poczuje dopiero jak mi porzadnego kopa sprzeda :-D ale za to ryj mam podobno ladny :-D zwlaszcza niebieskid galy i usta ale usta to same mozecie ocenic :-D

Asha lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    No tak po 60 jest i tak myslalam ze jest starej daty :-D i chyba jednak o takie rzeczy bede pytala gina prywatnego bo to szkoda nerwow. A od ponad tygodnia jem tosty z serem wiec witamin malo i chyba sobie kupie te witaminy. Bede spokojniejsza.
    Pisze spod koldry. Tak mi jest zimno ze zebami szczekam :-D

No pierwsze pytanie...to ile pan ma lat? Hahahaha

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja jestem gruba to pewnie poczuje dopiero jak mi porzadnego kopa sprzeda :-D ale za to ryj mam podobno ladny :-D zwlaszcza niebieskid galy i usta ale usta to same mozecie ocenic :-D

Pikna jestes...widac po fasolku ;-)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• usia89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dostalam smsa fzisiaj z jednej szkol tutaj w okregu ze moje fziecko dzisiaj nie przyszlo do szkoly, nie znaja powodu i prosze sie jak najszybciej skontaktowac....no to wiadomo...zdziwko dojebalam bo zadnego dziecka w szkole tam nie mam , no ale mniejsza z tym ....dzwonie do nich, bo numery pojebali mysli, zeby mogli zadzwonic do konkretnej osoby.....odbiera kobieta....no to jej mowie, ze nastapila pomylka...dostalam smsa itd...a ona na to jak ja mam na imie....no to jej mowie....a ona ...jak ma na imie dziecko?????

hahahahahahhahahaahh :D

Asha lubi tę wiadomość

Nasz <3 cykl szczęśliwy :* 1.06.2015 :) Emilia <3
    57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:

Trzeba bylo powiedziec ze grzegorz brzeczyszczykiewicz i niech pani to sobie zapisze :-D

Asha, Rudzia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Trzeba bylo powiedziec ze grzegorz brzeczyszczykiewicz i niech pani to sobie zapisze :-D

Dala mi inna babke, bo nie ogarnela tematu ;-)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:

Ja od zawsze mialam taki troche brzuszek tluszczowy ? .. ile bym nie cwiczyla to i tak on dalej byl :D nadal go mam ale łudzę siw ze to byl Bąbelek :) hihi bede obserwowac czy sie powtarza :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    no faktycznie z usta to nawet ładna jestes a reszta nie tak teges :D

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    no faktycznie z usta to nawet ładna jestes a reszta nie tak teges :D
    Dobrze ze chociaz z usta :-D a Ty masz czadowego aniolka :-)

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 1192 1193 1194 1195 1196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ