Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:a ci tak myslalam - nie mam zlych skojarzeń z tym imieniem wiec moge szczeze powiedziec ze bardzo ładne

ja nie cierpie jak ktos mówi czy woła : Urszula... bosz... masakra. Juz wole Ula, Ulka.
Za to padniecie z moim 3 imieniem
Nadzieja
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:A jak ja mam na imie to pewnie nie zgadniecie hahhaa
witam kochane..Bogusia jak milo
naprawdę, nie wiem co Ty chcesz..to przez tego kolka...Magda Ula Aska no to widzę, ze przechodzimy na wyższy pozion
Izabella ?
-
Iza75 wrote:A jak ja mam na imie to pewnie nie zgadniecie hahhaa
naprawdę, nie wiem co Ty chcesz..to przez tego kolka...Magda Ula Aska no to widzę, ze przechodzimy na wyższy pozion
Nooo...poziomow nam niedlugo zabraknie..hahahaha juz i tak kazde pierniecie znamy swoje...a imienia sie wstydzimy no masakra
Iza75 lubi tę wiadomość
-
matko iza az mi ciarki po plecach przelacialy wez no bez tych bogusIza75 wrote:A jak ja mam na imie to pewnie nie zgadniecie hahhaa
naprawdę, nie wiem co Ty chcesz..to przez tego kolka...Magda Ula Aska no to widzę, ze przechodzimy na wyższy pozion -
to nie moja wina to moja trauma z dziecinstwa. mowilam ze rodzice tez moga skrzywdzic i wcale nie trzeba fizycznieAsha wrote:Nooo...poziomow nam niedlugo zabraknie..hahahaha juz i tak kazde pierniecie znamy swoje...a imienia sie wstydzimy no masakra

Asha lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

cykl szczęśliwy :* 1.06.2015