Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:no to masz łatwiej, bo ja momentami mam wrazenie ze jest zakochanym w sobie kretynem
Amelia facetom czasem odbija tak trudno gadac bez przykładu..u mnie to są raczej pierdoły w sumie,które jednak urastaja w koncu do dużego problemu..o wszystkim zapomina, na nic nie ma czasu, po paredziesiąt razy trza mu wszystko powtarzac i wiele wiele innychmik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tez tak sobie wmawiam, ale mamy dziecko- chore. planujemy jeszcze jedno i beda nowe problemy. nie dam rady jego tez uczyc zycia .
Ale jak on do tej pory sie nie nauczyl to on sie nie nauczy...mozesz ztym walczyc albo zaakceptowac...to drugie jest napewno trudniejsze ale jak juz to zrobisz to bedziesz duzo zdrowszaamelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Amelia facetom czasem odbija tak trudno gadac bez przykładu..u mnie to są raczej pierdoły w sumie,które jednak urastaja w koncu do dużego problemu..o wszystkim zapomina, na nic nie ma czasu, po paredziesiąt razy trza mu wszystko powtarzac i wiele wiele innych
No to normalny facet jak kazdy...moj jest taki samIza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tez tak sobie wmawiam, ale mamy dziecko- chore. planujemy jeszcze jedno i beda nowe problemy. nie dam rady jego tez uczyc zycia .
-
Asha wrote:Kochana...slaba szansa to zawsze szansa...a szyja otwatra z tego co wpisalas
Ty wiesz, ze to nie ta pierwsza dziura ma byc otwarta tylko ta druga...hahahah....ta w srodku..... bo ta pierwsza to zawsze jest otwarta hahaha...
hahaha a patrz, wiem ...no ale bez kitu on dzis nie zjedzie wczesniej...kurwaAsha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Kochana a tak spokojnie, powoli, drukowanymi literami jak byś powiedziała o swoich oczekiwaniach i o tym co czujesz to też nic nie da? Facetom trzeba mówić jasno, krótko i wprost Oni się nie domyślają!
A juz napewno nie umieja rozmawiac o uczuciachpompon lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale jak on do tej pory sie nie nauczyl to on sie nie nauczy...mozesz ztym walczyc albo zaakceptowac...to drugie jest napewno trudniejsze ale jak juz to zrobisz to bedziesz duzo zdrowsza
-
amelia04072006 wrote:wiem ze sie juz nie zmieni wiec staram sie z tym zyc ale przychodza dni czy problemy kiedy on powinien byc dorosly i dawac wsparcie a on wypina dupe. chyba kazdego wyprowadziloby z rownowagi. dobra laski, zegnam sie na troche. ide sprawdzic co slychac w sypialni jakby co wracam za 5 gora 10 minut. no moze jutro ostatecznie
Kocham cie kochana...i wspieram..wiem ze chujnia czasami wiemIza75, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:wiem ze sie juz nie zmieni wiec staram sie z tym zyc ale przychodza dni czy problemy kiedy on powinien byc dorosly i dawac wsparcie a on wypina dupe. chyba kazdego wyprowadziloby z rownowagi. dobra laski, zegnam sie na troche. ide sprawdzic co slychac w sypialni jakby co wracam za 5 gora 10 minut. no moze jutro ostatecznie
-
Buzia kochana