Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Nie myslalam , ze cos mowilas, bo jak ja bralam to swinstwo to moj mnie nawet za reke nie moj zlapac bo myslalam ze mu wyjebie...i tak sie zorientowalam ze cos nie tak...i przestalam brac to gowno i jak reka odjal....jako psychoterapeuta oswiadczam zadnych prochow!!!!!!!
-
amelia04072006 wrote:nie no cos ty. ja dostawalam tylko nasenne bo przestalam spac i jesc, wiec te tabletki pomagaly mi odpoczac w nocy i mialy tez na celu lekko uspokoic i poprawic apetyt. od kiedy sa plany poczecia to nic nie biore. ja pisze huraaaa bo naprawde mam juz dosyc tych dni plodnych
My odkiedy obalilismy plan spania co drugi dzien to jest zajebiscie wszystko sie zmienilo...jest bardziej spontam ...glownie codziennie...a nie jak w zegarku...i jest o wiele lepiejamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Sie ma laski! Braciszek przyjechał i pogadaliśmy trochę więc musiałam Was opuścić ale już jestem więc nie uciekajcie przypadkiem już ok? Zrobiłyście rozpierduche? Wszyscy juz pouciekali czy został ktoś? Izunia wiszę dotarła! Walniecie mi jakiś skrócik?
-
amelia04072006 wrote:momentami go nie rozumiem a dotrzec do niego to ciezki kaliber. ustalamy cos ja sie tego trzymam on nie - tak bylo wczoraj. i tak jest w kazdej sytuacji. czasami lateiej byloby byc samotna niz miec faceta idiotę
kochana ja myśle, że każda z nas mogłaby wymienic mase rzeczy,które nas wkurwiaja w naszych facetach. Ja nawet nie zaczynam bo to temat rzeka...ale wiesz co dla mnie jest najważniejsze? że on jest po prostu dobrym człowiekiem -
amelia04072006 wrote:momentami go nie rozumiem a dotrzec do niego to ciezki kaliber. ustalamy cos ja sie tego trzymam on nie - tak bylo wczoraj. i tak jest w kazdej sytuacji. czasami lateiej byloby byc samotna niz miec faceta idiotę
tulam kochana.....moze do niego trzeba duzymi literami....faceci sie nie domysla im trzeba kawe na lawe wywalac