Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy ja dam sobie sama rade.. chcialabym dla mojego dziecka wszystkiego co najlepsze.. ale jak? Bez pieniedzy bez niczego.. nigdy nie chcialam zeby moje dziecko nie mialo ojca.. przeciez czy to syn czy corka potrzebuja w swoim zyciu ojca (
Przepraszam Was ze znowu Was mecze.. ale wieczory sa dla mnie najciezsze (( -
Rudzia wrote:Nie wiem czy ja dam sobie sama rade.. chcialabym dla mojego dziecka wszystkiego co najlepsze.. ale jak? Bez pieniedzy bez niczego.. nigdy nie chcialam zeby moje dziecko nie mialo ojca.. przeciez czy to syn czy corka potrzebuja w swoim zyciu ojca (
Przepraszam Was ze znowu Was mecze.. ale wieczory sa dla mnie najciezsze (( -
Rudzia wrote:Nie wiem czy ja dam sobie sama rade.. chcialabym dla mojego dziecka wszystkiego co najlepsze.. ale jak? Bez pieniedzy bez niczego.. nigdy nie chcialam zeby moje dziecko nie mialo ojca.. przeciez czy to syn czy corka potrzebuja w swoim zyciu ojca (
Przepraszam Was ze znowu Was mecze.. ale wieczory sa dla mnie najciezsze ((Asha lubi tę wiadomość
-
hejka jestem
z żalem Was nie nadrobie ale stwierdziłam, że zanim skoncze to wszystkie pójdziecie sie bzykac, a szczególnie Amelia zaatakuje, no i tyle bedzie z gadki
Miałam jeszcze dzis włosy farbować bo wyglądam jak pała,ale wole z Wami posiedziec. No trudno, nie ma bzykania, nie ma fryzury a bzykania dzis nie bedzie znowu bo mój tyra.. -
Iza75 wrote:hejka jestem
z żalem Was nie nadrobie ale stwierdziłam, że zanim skoncze to wszystkie pójdziecie sie bzykac, a szczególnie Amelia zaatakuje, no i tyle bedzie z gadki
Miałam jeszcze dzis włosy farbować bo wyglądam jak pała,ale wole z Wami posiedziec. No trudno, nie ma bzykania, nie ma fryzury a bzykania dzis nie bedzie znowu bo mój tyra..
Zajebiscie ze wpadlas do nas
Jaka fryze chcesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 21:10
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hejka jestem
Miałam jeszcze dzis włosy farbować bo wyglądam jak pała,ale wole z Wami posiedziec. No trudno, nie ma bzykania, nie ma fryzury a bzykania dzis nie bedzie znowu bo mój tyra..Iza75 lubi tę wiadomość