Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:Mik !!!!! A jak u Ciebie sytuacja wygląda ????
A ja chcę @ już! Teraz, natychmiast i zacząć nowy start . No niech mnie krew zaleje i będzie git. Nie chce długich cykli:-(
Widzę, że dalej jesteśmy w czarnej dupie. Ani potwierdzonych ciąż ani @.
Ja oficjalnie ogłaszam że w październiku zachodzę w ciążęOooo!!!
-
Rudzia wrote:Bozee.. jak mi Go brakuje
chce sie moc przytulic.. chce zeby bylo jak kiedys
dzis mi powiedzial ze nigdy nie wroci do mnie
dlaczego ja?!
nie dam sobie rady sama!!
Musisz się przygotować na to że takie tęsknoty będą Cię dopadać, że będzie Ci go brakować, ale niestety nie będzie już tak jak kiedyś, bo on Cię bardzo skrzywdził i jeśli zrobił to raz to nawet jeśliby wrócił to zrobi to kolejny. Ja wiem, że w Twoim stanie emocji jest dużo więcej, ale na pewno dasz sobie radę. Jestem o tym przekonana, nawet jeśli będą takie dni jak ten wczoraj. A przytulać będziesz się już niedługo do największej miłości swojego życia.....zobaczysz.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane!
Przepraszam że się nie odzywam ale praca a do tego wszystkiego potrzebuje samotności teraz... skupiam się na dziecku i jakoś leci... buziaki
Rudzius Kochana przykro mi... Nie był wart Cudu który nosisz w sobie...
Przykro mi za negatywy u dziewczyn... Kocham Was! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 08:48
-
Katjaa wrote:Hej Kochane!
Przepraszam że się nie odzywam ale praca a do tego wszystkiego potrzebuje samotności teraz... skupiam się na dziecku i jakoś leci... buziaki
Rudzius Kochana przykro mi... Nie był wart Cudu który nosisz w sobie...
Przykro mi za negatywy u dziewczyn... Kocham Was! :*Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dzisiejszy jakiś powalony. Wstałam wcześniej. Nie zjadłam śniadania żeby się nie spóźnić to za to stałam dziś w korkach jeszcze dłużej niż wczoraj. A w pracy masakra
ja chce już piątekmik82 lubi tę wiadomość
-
Ten dzien juz chyba gorszy byc nie moze !!!!!! Wlasnie rozmawialam z "pomoca spoleczna" Oni mieszkania mi nie dadza, musze sobie znalezc mieszkanie w rejonie w ktorym jestem zameldowana to mi mozee pomoga, ale musze przyjsc do Nich z podpisanym kontraktem,, cholera!!! A w tym rejonie mieszkan jest bardzo malo do wynajecia.. Juz mi rece opadly.. Nie mam pomyslu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dola.. Nie wiem co robic.. Jeszcze ten d**** mial mi przeslac dzis pieniadze bo bardzo potrzebuje a On mi k*** pisze ze On nie ma ;/ ale jak ja sie poswiecLam dla niego to bylo dobrze.. Klamie szmaciarz caly czas!!!! Jeszcze jak mu napisalam ze na jutro na konce maja byc pieniadze to mi napisal " przeginasz ale biore pod uwage Twoj stan" ;/ ja ku*** przeginam?!?!?!