Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Wroc kochana strone...wszystko napisalam ..juz nie chce pisac o tym jeszcze raz
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:on nie wie co jest w srodku wiec nie chce zaszkodzic
-
Asha wrote:To malo powiedziane...klocimy sie dzien w dzien
ale juz chyba wczoraj sie skonczylo
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 09:34
-
amelia04072006 wrote:wykonczona jestem. wezme donga i jak cos to najwyzej poleci
-
-
mik82 wrote:Ale to nie dociera do niego że jak teraz nie poprosi o pomoc to tego dziecka może w ogóle nie być i na nadziei się skończy powiększanie rodziny
Poprosil, ale co innego poprosic o pomoc i powiedziec ....no moze sie uda naturalnie, ale przydaloby sie kogos zobaczyc a co innego ...KURWA NIE MA CZASU, BO PRAWIE CZTERY LATA SIE STARAMY I NIE GADAJ MI O STARANIU NATURALNYM BO NIE WYCHODZI TYLKO SZUKAJ MI NA TERAZ ANDROLOGA BO W SZPITALU PRACUJESZ DO JASNEJ CHOLERY BO NIE MA CZASU I MOZESZ WNUKOW WOGOLE NIE MIEC......takie moje zdanie, ale nie docieramik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Poprosil, ale co innego poprosic o pomoc i powiedziec ....no moze sie uda naturalnie, ale przydaloby sie kogos zobaczyc a co innego ...KURWA NIE MA CZASU, BO PRAWIE CZTERY LATA SIE STARAMY I NIE GADAJ MI O STARANIU NATURALNYM BO NIE WYCHODZI TYLKO SZUKAJ MI NA TERAZ ANDROLOGA BO W SZPITALU PRACUJESZ DO JASNEJ CHOLERY BO NIE MA CZASU I MOZESZ WNUKOW WOGOLE NIE MIEC......takie moje zdanie, ale nie dociera
-
Asha wrote:Bo ja juz nie mam sily walczyc z nim, popychac go i wogole na nic...
I przykro mi bardzo
Może on po prostu nie umie walczyc?