Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak teraz doczytałam...spokoAsha wrote:Wroc kochana strone...wszystko napisalam ..juz nie chce pisac o tym jeszcze raz

Asha lubi tę wiadomość
-
No to ile masz czekać? Zrób ta betę bo się wykończysz nerwowoamelia04072006 wrote:on nie wie co jest w srodku wiec nie chce zaszkodzic
-
Ale to nie dociera do niego że jak teraz nie poprosi o pomoc to tego dziecka może w ogóle nie być i na nadziei się skończy powiększanie rodzinyAsha wrote:To malo powiedziane...klocimy sie dzien w dzien
ale juz chyba wczoraj sie skonczylo
-
nie lubie takich sytuacji. kobieta wszystko robi zeby sie udalo a facet to olewa i mowi ze przeciez jemu tez zalezy ale kurwa jakos tego nie widac. powiesic za jaja wszystkich facetow i zrobic seksmisjeAsha wrote:To malo powiedziane...klocimy sie dzien w dzien
ale juz chyba wczoraj sie skonczyloWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 09:34
-
No ale czemu się tak uparłaś żeby tej bety nie robić? Słońce zrób ją plisssamelia04072006 wrote:wykonczona jestem. wezme donga i jak cos to najwyzej poleci

-
Asha ale skończyło się bo sił Wam brakło do kłótni czy dlatego że dotarło do niego?Asha wrote:To malo powiedziane...klocimy sie dzien w dzien
ale juz chyba wczoraj sie skonczylo -
mik82 wrote:Ale to nie dociera do niego że jak teraz nie poprosi o pomoc to tego dziecka może w ogóle nie być i na nadziei się skończy powiększanie rodziny

Poprosil, ale co innego poprosic o pomoc i powiedziec ....no moze sie uda naturalnie, ale przydaloby sie kogos zobaczyc a co innego ...KURWA NIE MA CZASU, BO PRAWIE CZTERY LATA SIE STARAMY I NIE GADAJ MI O STARANIU NATURALNYM BO NIE WYCHODZI TYLKO SZUKAJ MI NA TERAZ ANDROLOGA BO W SZPITALU PRACUJESZ DO JASNEJ CHOLERY BO NIE MA CZASU I MOZESZ WNUKOW WOGOLE NIE MIEC......takie moje zdanie, ale nie dociera
mik82 lubi tę wiadomość
-
leci w kulkiAsha wrote:Poprosil, ale co innego poprosic o pomoc i powiedziec ....no moze sie uda naturalnie, ale przydaloby sie kogos zobaczyc a co innego ...KURWA NIE MA CZASU, BO PRAWIE CZTERY LATA SIE STARAMY I NIE GADAJ MI O STARANIU NATURALNYM BO NIE WYCHODZI TYLKO SZUKAJ MI NA TERAZ ANDROLOGA BO W SZPITALU PRACUJESZ DO JASNEJ CHOLERY BO NIE MA CZASU I MOZESZ WNUKOW WOGOLE NIE MIEC......takie moje zdanie, ale nie dociera
-
RozumiemAsha wrote:Bo ja juz nie mam sily walczyc z nim, popychac go i wogole na nic...
I przykro mi bardzo
Może on po prostu nie umie walczyc?