Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Kajzerke wez mi kup taka swieza i pachnaca z twarozkiem i szczypiorkiem bym zjadla
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Bzyczec moge, ale cykl mi sie skroci, ale wcale mi sie to nie widzi, zeby mi sie znowu cos popieprzylo w cyklu
-
mik82 wrote:Spoko...ja w ciążę zaszłam w najkrótszym swoim cyklu Będzie git. Opowiadaj cymci o kretynach a ja zaraz wracam ze śniadankiem i kawą
spoko...no mam nadzieje...chociaz...jak popatrzylam na dzisiejsza temp...to pierwsze co mi przyszlo do glowy to...cykl do tylo hahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Spoko...ja w ciążę zaszłam w najkrótszym swoim cyklu Będzie git. Opowiadaj cymci o kretynach a ja zaraz wracam ze śniadankiem i kawą
no właśnie Ashka- opowiadaj nie bądź wiśniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 08:31
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:spoko...no mam nadzieje...chociaz...jak popatrzylam na dzisiejsza temp...to pierwsze co mi przyszlo do glowy to...cykl do tylo hahah
Jestem z powrotem na chwilkę z twarożkiem, szczypiorkiem, bułeczką i kawką i zaraz znów się ulatniam zjeść śniadanie z moim bo mi nie daruje i jestem z powrotemAsha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Żadne do tyłu...nie ma takiej opcji...
Jestem z powrotem na chwilkę z twarożkiem, szczypiorkiem, bułeczką i kawką i zaraz znów się ulatniam zjeść śniadanie z moim bo mi nie daruje i jestem z powrotem
A ile ten twoj szczesliwy cykl mial dni?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 08:46