Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:mowisz ze siedzi syn kolo ciebie, pytam sie czy czyta to co pioszemy- odpowiedzialas ze tak, wiec ja ci pisze zebys mu na to nie pozwalala bo sie cofnie w rozwoju. juz
Takie pytanie mi zadalas? Czy czyta? Ja pierdole ..kiedy to bylo musze wrocic...nawet tego nie pamietam...nie on nie czyta no co ty...kurwa gdzie to bylo....czekaj musze wrocicamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Mi chodzilo caly czas ze IZA czyta, a nie ze moj syn
Nie zrozumialysmy sie...a ja przegapilam wogole twoje pytanie, teraz czaje skad ten blad.....jak mowilam cze czyta...to chodzilo mi o IzeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 17:52
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Mi chodzilo caly czas ze IZA czyta, a nie ze moj syn
Nie zrozumialysmy sie...a ja przegapilam wogole twoje pytanie, teraz czaje skad ten blad.....jak mowilam cze czyta...to chodzilo mi o IzeAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Iza jak to czytasz, to odrazu piwo na wieczor przygotuj hahaha
Od tego sie zaczelo ...a potem byla gadka o moim brejdaku i moim dziecku i mowilam ze siedzi obok mnie i ty sie zapytalas
amelia04072006 wrote:ale nie czyta tego co my piszemy, no nie ?
A ja myslalam ze my dalej o Izie gadamy i powiedzialam ze czyta napewno bo o tym wczesniej pisalam, wogole nie zaczailam ze ty masz mojego syna na mysli....teraz czaje.....
NIE CZYTA MOJ SYN TEGO CO PISZEMY!!!! -
nick nieaktualny