Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:moje malenstwo jest zgarnieta z ulicy i ma okolo 4 tygodni- nie wiecej. niby wsadzam ja do kuwety ale zwirek ja boli i woli walic w katach. niby zamykam sie z nia w lazience i pokazuje mu ze jest kuwet ale wychodzi i wali na plytki. jak jest wypuszczona na dom to nawet nie wie gdzie jest lazienka. jest troche za mala na samodzielnosc wiec trzeba to jakos przezyc
a jak nasika to wez troche zwirku nasyp tam jak nasiaknie to zbierz lopatka i wrzuc po zapachu bedzie powoli obczajac
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:moje malenstwo jest zgarnieta z ulicy i ma okolo 4 tygodni- nie wiecej. niby wsadzam ja do kuwety ale zwirek ja boli i woli walic w katach. niby zamykam sie z nia w lazience i pokazuje mu ze jest kuwet ale wychodzi i wali na plytki. jak jest wypuszczona na dom to nawet nie wie gdzie jest lazienka. jest troche za mala na samodzielnosc wiec trzeba to jakos przezyc
Ania_84, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Oj te chlopy...to chyba kojarzy jak sie dzieci robi...same sie nie zrobia...plemniora mus wytargac...jak ci da bez bzykania to git
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jak zrobi klopsa to wrzuc do kuwety
a jak nasika to wez troche zwirku nasyp tam jak nasiaknie to zbierz lopatka i wrzuc po zapachu bedzie powoli obczajacAnia_84 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jade do ciebie i pomoge ci wstac potem znajde twojego chlopa i powiem ze ma sie nie ruszac wyjme swoja fujarke i za gwizdam i jak bedzie gites to ty przypadkiem wpadniesz na niego a ja po wszystkim se wroce do domu
ok
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Idę dziecię położyć spać i zrobię temu mojemu kolację....przez żołądek do....pytona?
Dobrej nocy Kochane...jutro z rańca się odezwę...trzymajcie kciukiamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Idę dziecię położyć spać i zrobię temu mojemu kolację....przez żołądek do....pytona?
Dobrej nocy Kochane...jutro z rańca się odezwę...trzymajcie kciuki
Daj znac czy osiagnelas szcytnych celowmik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:juz tak zrobilam, nie wiem czy nie denerwuje ja zwirek. moze jest za gruby
tylko nie bialy - bo bialy jest duzy nie talui :
taki - prawie jak piasek jest