Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:cena baaaardzo dobra
ale koszta mnie rozwalalay
a ten jest super pieknie zbryla
jak jej wzielam przez pomylke ten bialy to franca szybciej wychpdzila z kuwety niz wchodzila i musialam jej piasek wsypac ;/
tylko przestrzgam przed benkiem lawendowymjak pozniej gdzies bedziesz miala lawnede w szafie to mur betom sie tam zalatwi
-
amelia04072006 wrote:cos ty jakas wyczesana ..... wpadnie i dowali mi ze sie sama soba zachwycam
jakbys to ty zrobila to juz inaczej wyglada , wiec sie nie krepuj
slucham
Ale ja wcale nie zlosliwe tylko na powaznie to mowilam....chcialam zebys pare dobrych zeczy o sobie powiedziala bo milo sie tego slucha nic wiecejto nie bylo wysmiewanie...tylko powaznie
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:bentonit - skala zmielona
i powoli jej wsypytac ten benitowy
przyzwyczai sie -
Ania_84 wrote:moja wczesniej tlko na benku leciala
ale koszta mnie rozwalalay
a ten jest super pieknie zbryla
jak jej wzielam przez pomylke ten bialy to franca szybciej wychpdzila z kuwety niz wchodzila i musialam jej piasek wsypac ;/
tylko przestrzgam przed benkiem lawendowymjak pozniej gdzies bedziesz miala lawnede w szafie to mur betom sie tam zalatwi
drewniany wyrzuce do kibla a z bentonitem trza latac po smietnikachzreszta nie lubie jak bentonit przykleja mi sie do dna kuwety. smierdzi i nie mozna tego domyc
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ale ja wcale nie zlosliwe tylko na powaznie to mowilam....chcialam zebys pare dobrych zeczy o sobie powiedziala bo milo sie tego slucha nic wiecej
to nie bylo wysmiewanie...tylko powaznie
i nawet nie przyszlo mi do glowy ze ty sie smiejesz i dobra wiem cudowna jestem
juz to mowilam ?