Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:duzo wsypujesz do kuwety? jak czesto zmieniasz ?
ja kupilam tera z duza kuwete ..i wsypuje caly worek 5 nieraz troche wiecej ..
przesiewam jej codziennie a raz na 3- 4 dni wywalam calkiem
jak kiedys jej zostawilam na tydzien jak nas nie bylo to niechciala wchodzic do kuwety
a kuwetke ma taka teraz
-
masz kuwete z wkladem do przesiewania ?Ania_84 wrote:ja kupilam tera z duza kuwete ..i wsypuje caly worek 5 nieraz troche wiecej ..
przesiewam jej codziennie a raz na 3- 4 dni wywalam calkiem
jak kiedys jej zostawilam na tydzien jak nas nie bylo to niechciala wchodzic do kuwety
a kuwetke ma taka teraz

-
nie tam jest w tej kuwecie filtr.. zaden zapach sie nie wydobywaamelia04072006 wrote:a widzisz
a jakis neutralizator uzywasz ?
wczesniej uzywalam zapachowych zwirkow jak miala normalna kuwetke
neutralizatorwo nie uzywalam nam wet odradzil na poczatku z racji tego ze kot maly nie wyczuwa pozniej zapachow
i wtedy moze nie chodzic do kuwetki 
-
a tak wogole to kuwete w 90% sprzata moj maz
odkad wet dala mu wyklad ze kobieta nie powinna to mnie nie dopuszcza do wymiany 
-
moje koty nie chcialy wchodzic do kuwety z drzwiczkami, mam podobna do twojej tylko narozna i musialam zdemontowac drzwiczki, wiec smrod sie wydobywalAnia_84 wrote:nie tam jest w tej kuwecie filtr.. zaden zapach sie nie wydobywa

wczesniej uzywalam zapachowych zwirkow jak miala normalna kuwetke
neutralizatorwo nie uzywalam nam wet odradzil na poczatku z racji tego ze kot maly nie wyczuwa pozniej zapachow
i wtedy moze nie chodzic do kuwetki 
teraz kupilam wc kicia zeby uczyc ja zlatwiac sie na kibelku. jest za mala zeby wskoczyc wiec kuweta jest na plytkach. teraz musze pomyslec o tym zwirku
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

35odc.