Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Masakra z tymi kotami
na poczatku sa trudnosci a pozniej odwdzieczaja sie pieknie
np przyjdzie z rana do mnie mruczy mi tak slicznie posssie ucho pozniej liznie mi nosa istwoi zebym ja przytulilatak sie wtuli ze az mi sie wstawac nie chce
lebek polozy na policzkui mruczy tak
a mruczenie kota bardzo uspokaja
nawet gdzies czutalam ze koci mruk ma terapeutyczny wplyw u chorych na epilepsje - pytalam sie mojego neurologa powiedzial ze owszem kot wyczuwa pewne wemocje i zmieny organizmu kiedy czuje ze ktos sie stresuje badz jego meisnie sa spiete to mruczy .. tym sposobem uspokaja
wycisza
i faltycznie jak si denerwuej to przychodzi kladzie mni sie i mruczy .. po jakims czasie stres mi mija
jak leb mnie boli tak jak po ataku lub przed .. to przychodzi kladzie sie kolo tej str glowy i mruczy.. i powiedzcie mi ze nie ma w tym prawdy
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:łoooo ja chce twojego meza
-
Ania_84 wrote:ee tam
na poczatku sa trudnosci a pozniej odwdzieczaja sie pieknie
np przyjdzie z rana do mnie mruczy mi tak slicznie posssie ucho pozniej liznie mi nosa istwoi zebym ja przytulilatak sie wtuli ze az mi sie wstawac nie chce
lebek polozy na policzkui mruczy tak
a mruczenie kota bardzo uspokaja
nawet gdzies czutalam ze koci mruk ma terapeutyczny wplyw u chorych na epilepsje - pytalam sie mojego neurologa powiedzial ze owszem kot wyczuwa pewne wemocje i zmieny organizmu kiedy czuje ze ktos sie stresuje badz jego meisnie sa spiete to mruczy .. tym sposobem uspokaja
wycisza
i faltycznie jak si denerwuej to przychodzi kladzie mni sie i mruczy .. po jakims czasie stres mi mija
jak leb mnie boli tak jak po ataku lub przed .. to przychodzi kladzie sie kolo tej str glowy i mruczy.. i powiedzcie mi ze nie ma w tym prawdyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:
powiedz ze jest ladna madra skromna itd reszte dodaj od siebieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:slyszalam o tym, ale wiem, ze nie wszystkie koty to maja , wiec trafil ci sie akuratny kotek
potrafi dogryzc
jak jej cos nie pasi to da popalic