Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:nie mow mu
ania stosowalas luteine?
hihihi
tak stosowalamamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:on to czyta
hihihi
tak stosowalamnie puszczam sie , umiem gotowac , piec i ogolnie to fajna jestem łooooo przejebane
luteine sie wsadza w szyjke czy kolo szyjki ?Ania_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
kurwa nawet nie wiem co napisac...
zanim odebrałam wyniki byłam na usg, jakis taki pojebany z deka lekarz, nawet pogadac sie z nim nie dało, miałam wrażenie, że mu przeszkadzam, a na koniec wyprosił mnie do poczekalni żeby mógł opis zrobic..
wiem tyle, że dzis jest pęcherzyk 18mm, endometrium 7mm..mówiłam mu,że robiłam testy owu i wychodziło mi, że owu juz było, na co on ze moze po prostu pęcherzyk nie pękł...i tyle, że więcej mi nie jest w stanie powiedziec,że mam isc z tym do swojego lekarza...
no i poszałm odebrac wyniki
estradiol 60,74 pmol/l
estradiol (jedn. tradyc.) 16,58 pg/ml
FSH 37,13 U/l
LH 17,96 U/l
prolaktyna 87,69 mU/l
badania robione w 7dc
jak to zobaczyłam to sie rozryczałam...jeszcze kurwa non stop wpadałam na dzieciaczki w wózkach...weszłam do rossmana a tam była mama z takim maluchem, może 5 miesiecy i sie zacząl do mnie lekko uśmiechac...i sie rozryczałam w tym rossmanie..ledwo za zakupy zapłąciłąm...
byłam u endo z wynikami tarczycowymi..te są w miare ok...pokazałam mu te zajebiste i hmmmmmmmm...no tak a w rodzinie jakies przypadki z wczesna menopauza? no tak moja mam (a dzis sie dowiedziałam, ze moja babcia miala 38lat)...no i że wygląda to niezbyt dobrze ale mam powtórzyc badania bo czasem może byc bład jakis czy cus...chyba chcial mnie pocieszyc...i że musze do gina uderzyc z tymi wynikami bo on bedzie wiedzial cos wiecej..endo miylko powiedzial, że jezeli wyniki potwierdza początek menopauzy to czekaja mnie hormony etc.
Takwiec dziewczynki nic dodac nic ująć...jestem w czarnej dupiecholernie wielkiej i czarnej dupie
mus zamykac warsztat...
i tak jeszcze Wam powiem co mi dzis chodziło po głowie...jakzaczynałm swoja nazwijmy to przygode z of, po poronieniu w maju, to oprócz gadania z dziewczynami po przejsciach na Aniołkowych mamach złożyłąm wątekzdążyc przed 40 tka..bo wiedziałam, że moge nie zdążyc..chciałąm pogadac z kims kto może jest w podobnej sytuacji czy cos...ale zostałam z deka zjebana przez dziewczyny,które tam zajrzały...że wywieram presje itd..tak wiec poszłam sobie w pizdu jesli ktos czuł sie pod presja...
no i tyle chciałam rzec -
nooo ma lekture ni epowiem
szczegolnie jak jest cos pikantnego to siedzi mi obok z tabletemi sie usmiecha
wiesz co ja zawsze wsadzalam na tak daleko jak moglam
ale czy to bylo okbok czy w ..hmm nie umiem powiedziec
zawsze po tym lezalam z 15-20 mini wkladalam lezac . nigdy stojac
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Gin cos bedzie robil z tym? Czy juz tylko potwierdza wyniki i tyle ...nie da sie powstrzymac tego jeszcze na jakich czas? Sprawdzili czy czy masz jajka jeszcze?
-
Iza75 wrote:do gina dopiero bede szła, jak zrobie reszte..testosteron,progesteron,estradiol i badania nasienia...to w sumie bez sensu ale chce to normalnie zakonczyc, żeby bylo wszystko jasne..nie wiem co powie...moze jest cudotworca
Ale iezeli masz jajka to moglibyscie in vitro robic ... Co ty myslisz -
Iza słonko spokojnie zrob estradiol w okolo 14-18 dc..
co do pecherzyla to on jescze nie jest do pekniecia pekaja w granicach 20-25 mm ;/ wiec co on pierdoli..
dwa u nas na watku ploty dziewczynie wyszedl estraiol ten w zwylych jednostkach 60 i lekar z chcial jej dac blokade zeby zresetowac jajniki w tym cyklu zaszla w ciaze w ktorej jej taki estradiol wyszedl
powtorz badania jak cos to idz do jakiegos dobrego gina .. wiesz moz eudalo by sie np in vitro .. jak najwiecej wychodowac jajeczek pobrac i zamrozic pozniej tylko probowac.. to taka ostatecznosc..Asha, amelia04072006, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:za wszy i drobne mendy chyba
a poza tym nie mam nic przeciwko
ale zawsze to opcja jaks jest
Iza75 lubi tę wiadomość