Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:iza a zrob amh - to ci pokaze ile ci jeszcze zostalo
Chcialabys to wiedziec??? To jak czekanie na wyrokWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 20:48
amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
aa skasowalo i wpis
wlasnie mailm pisac o AMH
oki kochane zmykam luluzjadlam delicje mezowi
i mi teraznedobrze ;P
Asha, amelia04072006, Iza75, Katjaa lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no iza chyba musi, bo to jej powie, czy to byl jednorazowy wyskok, czy cos sie dzieje
-
amelia04072006 wrote:no iza chyba musi, bo to jej powie, czy to byl jednorazowy wyskok, czy cos sie dzieje
-
amelia04072006 wrote:ale zycie nadzieja ze sie uda a potem przychodzi @ tez nie jest fajne. nie wiem, twoja decyzja a my jestesmy z toba
-
Iza75 wrote:no ja tez dzis tam cos szperałam iczytalam, ze sie zdarzalo dziewczynom miec takie skoki..nie wiem jak sie ich historia skonczyla..ale czytalam tez ze jezeli juz jest taka wartosc wysoka to dobrze nie jest..kurwa wysłowic sie nie moge
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no ja tez dzis tam cos szperałam iczytalam, ze sie zdarzalo dziewczynom miec takie skoki..nie wiem jak sie ich historia skonczyla..ale czytalam tez ze jezeli juz jest taka wartosc wysoka to dobrze nie jest..kurwa wysłowic sie nie moge
Kochana mozliwe ze wchodzic w TEN etap, ale...jeszcze w nim nie jestes...dlatego beda skoki i cala teszta, ale tez to nie oznacza ze drzwi sie zamknely i juz pozamiatane.....moze oznacza to ze sie zamykaja ale jeszcze nie to ze sie zamknelyIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ale ja i tak juz nie mam nadziei..taka prawda..jedyne co chce wiedziec to czy juz mam zamkniety warsztat czy za chwile mam go zamknac