Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
ładnie sobie dedukujesz - plana ladnego maszAsha wrote:Z 15 mam

Test z ranca i wchodzisz i mowisz i tyle a potem idziesz i sobie cala ta reszte mozesz ogarniac
, ale mam kota na siku, ja na siku ,kawa, dziecko i na ostatnia chwile wychodzimy
-
amelia04072006 wrote:ładnie sobie dedukujesz - plana ladnego masz
, ale mam kota na siku, ja na siku ,kawa, dziecko i na ostatnia chwile wychodzimy 
Ale testa musisz siknac odrazu z ranca a nie w wolnej chwili...wiec jak bedzie dojrzewal, a ty kawe bedziesz pic...wejdziesz mi tu i mi powiesz
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jak ma za dobrych to niech sie meczy z gorszymi

szukaj wielkiego domu to ja ci go bede sprzatac
Bym szukala jak bym srala pieniedzmi
Ojciec przyszedl
bede za niedlugo, bo miejmy nadzieje ze nie posiedzi
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Przeczytalam
trochę zeszło 
U was terapia . Asha otworzyłaś moj umysł jak czytałam
Amelia chcialabym żeby Ci się wszystko dobrze ułożyło i dokładnie nigdy nie jest zapoźno na zmiany a nie ma co żyć w cieniu ... I tylko obowiązki i zero przyjemności
Ania brat twojego męża należy do osob którym po alkoholu wyłącza się mózg ... Podziwiam twojego męża za spokój ale ma dużo racji . Nie ma co wchodzić w dyskusję z idiotą.... (przepraszam że obraziłam twojego szwagra ale brakło mi słow . Sama dostałam ciśnienia jak to przeczytałam)
Ogolnie cieszę się że dobrze się bawiliście na tym weselu

Uciekam robić obiad zaglądne do Was później . Pieprzę już nie robię takich przerw
Dotik i nas tutaj stresujesz brakiem temperatur
test to nie wszystko

Izunia myśl pozytywnie ... Nie skreślaj się od razu ... Ty to samo Asha czytasz jakieś pierdulety w internecie i potem się stresujesz i wychodzisz z siebie nie ma co ... Każda jest inna
A walczyć trzeba do samego końca i nie ma że boli 
Asha, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:
Przeczytalam
trochę zeszło 
Amelia chcialabym żeby Ci się wszystko dobrze ułożyło i dokładnie nigdy nie jest zapoźno na zmiany a nie ma co żyć w cieniu ... I tylko obowiązki i zero przyjemności
Ania brat twojego męża należy do osob którym po alkoholu wyłącza się mózg ... Podziwiam twojego męża za spokój ale ma dużo racji . Nie ma co wchodzić w dyskusję z idiotą.... (przepraszam że obraziłam twojego szwagra ale brakło mi słow . Sama dostałam ciśnienia jak to przeczytałam)

Uciekam robić obiad zaglądne do Was później . Pieprzę już nie robię takich przerw
test to nie wszystko

Izunia myśl pozytywnie ... Nie skreślaj się od razu ... Ty to samo Asha czytasz jakieś pierdulety w internecie i potem się stresujesz i wychodzisz z siebie nie ma co ... Każda jest inna
Siema.....git ze ci otwiera...po to jest terapia
hahahahha
Wracaj tu predko
-
stara jestem, mam depresje, pms25staraczka25 wrote:
Przeczytalam
trochę zeszło 

test to nie wszystko

jak to sie skonczy to bedzie dobrze
Asha lubi tę wiadomość