Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Z 15 mam
Test z ranca i wchodzisz i mowisz i tyle a potem idziesz i sobie cala ta reszte mozesz ogarniac, ale mam kota na siku, ja na siku ,kawa, dziecko i na ostatnia chwile wychodzimy
-
amelia04072006 wrote:ładnie sobie dedukujesz - plana ladnego masz
, ale mam kota na siku, ja na siku ,kawa, dziecko i na ostatnia chwile wychodzimy
Ale testa musisz siknac odrazu z ranca a nie w wolnej chwili...wiec jak bedzie dojrzewal, a ty kawe bedziesz pic...wejdziesz mi tu i mi powieszamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jak ma za dobrych to niech sie meczy z gorszymi
szukaj wielkiego domu to ja ci go bede sprzatac
Bym szukala jak bym srala pieniedzmi
Ojciec przyszedlbede za niedlugo, bo miejmy nadzieje ze nie posiedzi
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Przeczytalam
trochę zeszło
U was terapia . Asha otworzyłaś moj umysł jak czytałam
Amelia chcialabym żeby Ci się wszystko dobrze ułożyło i dokładnie nigdy nie jest zapoźno na zmiany a nie ma co żyć w cieniu ... I tylko obowiązki i zero przyjemności
Ania brat twojego męża należy do osob którym po alkoholu wyłącza się mózg ... Podziwiam twojego męża za spokój ale ma dużo racji . Nie ma co wchodzić w dyskusję z idiotą.... (przepraszam że obraziłam twojego szwagra ale brakło mi słow . Sama dostałam ciśnienia jak to przeczytałam)
Ogolnie cieszę się że dobrze się bawiliście na tym weselu
Uciekam robić obiad zaglądne do Was później . Pieprzę już nie robię takich przerw
Dotik i nas tutaj stresujesz brakiem temperaturtest to nie wszystko
Izunia myśl pozytywnie ... Nie skreślaj się od razu ... Ty to samo Asha czytasz jakieś pierdulety w internecie i potem się stresujesz i wychodzisz z siebie nie ma co ... Każda jest innaA walczyć trzeba do samego końca i nie ma że boli
Asha, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:
Przeczytalam
trochę zeszło
Amelia chcialabym żeby Ci się wszystko dobrze ułożyło i dokładnie nigdy nie jest zapoźno na zmiany a nie ma co żyć w cieniu ... I tylko obowiązki i zero przyjemności
Ania brat twojego męża należy do osob którym po alkoholu wyłącza się mózg ... Podziwiam twojego męża za spokój ale ma dużo racji . Nie ma co wchodzić w dyskusję z idiotą.... (przepraszam że obraziłam twojego szwagra ale brakło mi słow . Sama dostałam ciśnienia jak to przeczytałam)
Uciekam robić obiad zaglądne do Was później . Pieprzę już nie robię takich przerw
Izunia myśl pozytywnie ... Nie skreślaj się od razu ... Ty to samo Asha czytasz jakieś pierdulety w internecie i potem się stresujesz i wychodzisz z siebie nie ma co ... Każda jest innaA walczyć trzeba do samego końca i nie ma że boli
Siema.....git ze ci otwiera...po to jest terapiahahahahha
Wracaj tu predko -
25staraczka25 wrote:
Przeczytalam
trochę zeszło
jak to sie skonczy to bedzie dobrze
Asha lubi tę wiadomość