Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:O kurwa!!!!!! Co Wy mordy mi tu nie drzecie że amelia ma pozytywa....jeeeesssuuuu....aż się zbeczałam
jak ja się kurwa cieszę...matko jak na wariatkę w robocie na mnie patrzą!!!! chuj nie czytam Was dalej
Amelia!!!!
Nie krepuj sie...mozesz przeklinac hahahaha -
mik82 wrote:O kurwa!!!!!! Co Wy mordy mi tu nie drzecie że amelia ma pozytywa....jeeeesssuuuu....aż się zbeczałam
jak ja się kurwa cieszę...matko jak na wariatkę w robocie na mnie patrzą!!!! chuj nie czytam Was dalej
Amelia!!!! -
amelia wstawiasz wyraz miedzy [ b] [ /b]
tylko bez spacji jak jesg to b bo inaczej mi si eni pojawia wiec musialam zmeini c ;CWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:13
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie krepuj sie...mozesz przeklinac hahahaha
Amelia idź na betę ja Cię proszę bardzo, bardzo, bardzo...kurwa maćAsha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete bete
-
mik82 wrote:przeklinać, ryczeć, matko hormony mam już teraz na bank wyjebane...dobrze że jestem po badaniu!
Amelia idź na betę ja Cię proszę bardzo, bardzo, bardzo...kurwa mać
Hahahaha no my jej to mowimy ze 4 strony juzamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Kurwa juz to widze
zreszta baby w labo patrza na mnie jak na ulomna wiec wole zaczekacpowiedza mi ze jest ponizej 5 i bede miec dola . zrobilam 10 i jest ledwo, w srode bedzie wiecej wiec i wynik pewniejszy
-
amelia04072006 wrote:masz racje nie czytaj one brednie opowiadaja
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:zrobie testa i jak zobacze ze jest mocniejsza to bede wiedziala z czym ide.
zreszta baby w labo patrza na mnie jak na ulomna wiec wole zaczekacpowiedza mi ze jest ponizej 5 i bede miec dola . zrobilam 10 i jest ledwo, w srode bedzie wiecej wiec i wynik pewniejszy
Nie mam sily juzstyrana jestem
mik82, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahaha no my jej to mowimy ze 4 strony juz
jeeessssuuu...wytargałabym ją za włosy ale ona w ciąży to delikatnie z nią trza
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:zrobie testa i jak zobacze ze jest mocniejsza to bede wiedziala z czym ide.
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość