Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
no to mowie jak ktos chce czytac
mam 6 letnia corcie Jowitke
o drugie malenstwo staramy sie 30 cykli
podobno jutro mam miec @, ktora bedzie bo juz wszystkie znaki na niebie o tym trabia
szukam ginka ktory w koncu powie co z nami nie tak ze dziec nie chce sie pojawic
a tak ogolnie to w sumie nigdy na nic nie mam czasu, jestem niezorganizowna i pulchna, wiecznie staram sie schusc
jak cos wiecej trzbea wiedziec to pytajcierybka, Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:
no to mowie jak ktos chce czytac
mam 6 letnia corcie Jowitke
o drugie malenstwo staramy sie 30 cykli
podobno jutro mam miec @, ktora bedzie bo juz wszystkie znaki na niebie o tym trabia
szukam ginka ktory w koncu powie co z nami nie tak ze dziec nie chce sie pojawic
a tak ogolnie to w sumie nigdy na nic nie mam czasu, jestem niezorganizowna i pulchna, wiecznie staram sie schusc
jak cos wiecej trzbea wiedziec to pytajcierybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak mialam robione, usg jajnikow, HSG, badlama prolaktyn ei progesteron, FSH, TSH anty TPO i wyszlo ze mam hashimoto od roku reguluje TSH hormonami, maz mial badanie nasienia i wynik nie byl rewelacyjny ale tez podobno nie tragiczny
a ze moj malz uparty jak osiol nie chce isc na powtorne badanie -
No dobra
Ja sie staram prawie 4 lata wiadomo z jakim skutkiem..18.11 spotkanie o ivf
Ameliawlasnie zaciazyla
specjalistka od wynikow badan
Mikus ok dwoch lat staran problem z progesteronem
Gigus...cos ok 7 miesiecy...chyba...nie wiadomo o co tam chodzi...niby plamienia..niby cholera wie...badania teraz
Izunia....czekamy na owu...badania nasienia...badania u gina za tydzien....po poronieniu
Sylwia...hmmm ...sylwia ile sie starasz???....na witaminkach jedzie czekamy na testa
Rybka ....dopisz plisss
Ania...dlugie starania...czeka na biobsje i in vitrospecjalistka od nasienia
Wszyscy???? Czy zapomnialamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:33
rybka, amelia04072006, mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Amelia tylko ci jesczze powiem
nie pierdol z ta betaznajomej wyszedl test negatywny a miała bete 53
Cwalinka witamy
rybka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha nie no focha zaraz pierolne a ja ;P wiem ze nie mam plemnikow ale tez sie staram
Asha, rybka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Ania ja to znam inaczje Fachowe Obciąganie Chuja
rybka, Asha lubią tę wiadomość