Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:na euthyroxie puchłam , wogole fatalnie sie czulam..
na letroxie spadlo mi 25 kg
mam wiecej energii i cykle sie wyrownuja :0
niby podobno ze to to samo.. ale wg mnie nie
no ja na poczatku na tym moim chudlam lacznie z dieta, ale teaz sie bujam, puchanc nie puchlam, ale ostatnio mam wrazenie ze slabiej na mnie dziala, zobacyzmy w grudniu jaki emam tsh i ewentualnie wtedy pogadam z lekarka -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:na euthyroxie puchłam , wogole fatalnie sie czulam..
Przeczytalam ze cycki ci sie wyrownuja
glodny o chlebie
dotik, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tsh skacze jesli nie masz unormowanej wagiCwalinka wrote:ja tez chce byc opluta
Amelia a co do mnie to nie wiem czy mi sluzy bo tsh za kazdym razem mam inne
zacyznalam od 3,4 potem mialam 1,8, potem 3,6, potem 2,1 zobaczymy jak bedzie w grudniu
Asha to mam nadzieje ze fajne mieszkanko znajdziesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka ja za pierwszym razem dostawalam letrox TSH pieknie spadalo ja chudlam.. pozniej musialam zmienic lekarza i druga pani zmienila mi na euthyrox bo podobno to samo a ma mniej skutkow ubocznych i co lipa.. jeden wielki szajs niby tsh sie trzymalo lekko skakalo ..ale ja czulam sie fatalnie tylam.. mowilam o tym mojej endo a ta mowila ze to nie wina leku ... pozniej miodstawila calkiem lek.. o zgrozo @ zatrzymala mi sie na na 10 miesiecy .. ;/ dobilam prawie do 100 kg ;/
mimo iz chodzilam regulanie na fitnes silke i basen ;/
poszlam do iinnego lekarza popierwsze zdziwienie czemu odstawila mi .a po drugie wzial pod uwage moje odczucia jak sie czulam po jednym i drugim leku przepisal mi letrox .. efekt super
-
nick nieaktualny
-
mój organizm do mojego mięsa przyzwyczajony, nawet się nie wzruszyamelia04072006 wrote:wez no zuc miesem to sie wystraszy

amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
tez mam letroxAnia_84 wrote:Na moje TSH najlepiej działa Letrox.. mialam TSH 5,14 po 2 mieiacach spadlo do 1,84
przy najmniejszej dawce z mozliwych bo biore 25 mg
czyli polowe najmniejszej dawki jaka jest w leku
i takie TSH utrzymuje mi sie juz rok 
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
heheh cycki tez sie wyrownalyAsha wrote:Przeczytalam ze cycki ci sie wyrownuja
glodny o chlebie 
-
eutyrox w tabletce ma duzo smieci letrox jest czysciejszy wiec lepiej dziala . ja mialam okrutne bole glowy i kiedy przeszlam na letrox wszystko minelo. kupilam na probe 1 opakowanie bez recepty i sprawdzilam . po nastepne opakowanie poszlam do lekarzaAnia_84 wrote:na euthyroxie puchłam , wogole fatalnie sie czulam..
Ania_84 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH