Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
teraz to Ty sucharki sobie koło łóżka trzymaj bo Ci się przydadzą jak wstanieszamelia04072006 wrote:macica mnie boli , bylam glodna i rece mi sie trzesly, dochodze do siebie
chyba glukoza mi spadła. jak za pozno sie najem to okropnie sie czuje.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
ja tez mam prolaktyne 9 i tsh z hashi 1,04Cwalinka wrote:ja jak sobie badalam prolaktyne mialam 9 z kawalkiem czyli chyba dobrze nie?
bo ja to sie nie znam na wynikach
natomist TSH moja endo mowi ze najlepiej w graniacha 1,2 1,5 miec
i do tego u mnie dazymy
mik82 lubi tę wiadomość
-
glodna jestem co rano . mam ochote wstac i jesc ale boje sie ruszyc przez to cholerne mierzenie rtempkimik82 wrote:teraz to Ty sucharki sobie koło łóżka trzymaj bo Ci się przydadzą jak wstaniesz

masz racje - musze se kupic bo nie pomyslalam
mik82 lubi tę wiadomość
-
taaa...Bozia nam za to w dzieciach wynagrodziamelia04072006 wrote:moze faktycznie odczarowalysmy watek
?
pewno za to ze walczylysmy o tamta laske

Na razie to Ty tu na nas pluj i weź no pomyśl o tej becie...chociaż jutro bo do środy to świra dostanę
amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
dzisiaj ide do endo i dowiem sie co mam robic. do wieczora pomyslemik82 wrote:taaa...Bozia nam za to w dzieciach wynagrodzi

Na razie to Ty tu na nas pluj i weź no pomyśl o tej becie...chociaż jutro bo do środy to świra dostanę
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja prolaktynę miałam 9 przed ciążą a teraz po stracie małej w maju mój organizm chyba jeszcze ma pozostałościamelia04072006 wrote:ja tez mam prolaktyne 9 i tsh z hashi 1,04

-
od razu lepiej gadaszamelia04072006 wrote:dzisiaj ide do endo i dowiem sie co mam robic. do wieczora pomysle

-
nick nieaktualny
-
ja po poronienieu mialam cykl bezowulacyjny, w kolejnym wyszlo mi ze mam niedoczynnosc tarczycy ale nie wiem czy to tez nie pozostalosci po poronieniu. nie wierze ze poronienie nie zostawi zadnego sladu. zazdroszcze tym ktorym udalo sie za raz w 1 cyklu ale ja bym sie balamik82 wrote:ja prolaktynę miałam 9 przed ciążą a teraz po stracie małej w maju mój organizm chyba jeszcze ma pozostałości
-
no właśnie wiem, że poronienie zostawi ślad...u mnie był już 5 miesiąc i do tej pory mam delikatny wyciek z piersi dlatego zrobiła prolaktynę znów i jest na podobnym poziomie jak poprzednio, po ciąży donoszonej miałam jeszcze dwa lata wyciek odkąd skończyłam karmić młodego więc teraz mój organizm chyba dopiero dochodzi do normalnościamelia04072006 wrote:ja po poronienieu mialam cykl bezowulacyjny, w kolejnym wyszlo mi ze mam niedoczynnosc tarczycy ale nie wiem czy to tez nie pozostalosci po poronieniu. nie wierze ze poronienie nie zostawi zadnego sladu. zazdroszcze tym ktorym udalo sie za raz w 1 cyklu ale ja bym sie bala
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH