Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:macica mnie boli , bylam glodna i rece mi sie trzesly, dochodze do siebie
chyba glukoza mi spadła. jak za pozno sie najem to okropnie sie czuje.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:ja jak sobie badalam prolaktyne mialam 9 z kawalkiem czyli chyba dobrze nie?
bo ja to sie nie znam na wynikach
natomist TSH moja endo mowi ze najlepiej w graniacha 1,2 1,5 mieci do tego u mnie dazymy
mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:teraz to Ty sucharki sobie koło łóżka trzymaj bo Ci się przydadzą jak wstaniesz
masz racje - musze se kupic bo nie pomyslalammik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:moze faktycznie odczarowalysmy watek
?
pewno za to ze walczylysmy o tamta laske
Na razie to Ty tu na nas pluj i weź no pomyśl o tej becie...chociaż jutro bo do środy to świra dostanęamelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:taaa...Bozia nam za to w dzieciach wynagrodzi
Na razie to Ty tu na nas pluj i weź no pomyśl o tej becie...chociaż jutro bo do środy to świra dostanęmik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ja tez mam prolaktyne 9 i tsh z hashi 1,04
-
amelia04072006 wrote:dzisiaj ide do endo i dowiem sie co mam robic. do wieczora pomysle
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:ja prolaktynę miałam 9 przed ciążą a teraz po stracie małej w maju mój organizm chyba jeszcze ma pozostałości
-
amelia04072006 wrote:ja po poronienieu mialam cykl bezowulacyjny, w kolejnym wyszlo mi ze mam niedoczynnosc tarczycy ale nie wiem czy to tez nie pozostalosci po poronieniu. nie wierze ze poronienie nie zostawi zadnego sladu. zazdroszcze tym ktorym udalo sie za raz w 1 cyklu ale ja bym sie bala