Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie mi wyniki przyszły
progesteron 16,48
prolaktyna 13,14
tsh 2,419
i chociaż dupy nie urywa to mus się cieszyć z tego progesteronu, tsh przydałoby się trochę zbić i prolaktyna też dobrze żeby 12 nie przekraczała
Asha lubi tę wiadomość
-
cieszę się że jesteś, spojrzysz na moje wynikiamelia04072006 wrote:chwilke podgladam bo obiad robie

cwalinka na internecie inofiolic kup bo tam jest tanszy
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
a czemu ? do 15 jest prolaktyna ?mik82 wrote:Właśnie mi wyniki przyszły
progesteron 16,48
prolaktyna 13,14
tsh 2,419
i chociaż dupy nie urywa to mus się cieszyć z tego progesteronu, tsh przydałoby się trochę zbić i prolaktyna też dobrze żeby 12 nie przekraczała
tsha letko w dol by sie przydalo
mik82 lubi tę wiadomość
-
do 15??? myślałam że do 12, normę mam niby do 29 ale to takie pierdu, pierdu i tak wiem że musi być niżej.amelia04072006 wrote:a czemu ? do 15 jest prolaktyna ?
tsha letko w dol by sie przydalo
To lutke dziś pewnie zacznę ale cieszę się że przy tym dongu okazało się że mój naturalny progesteron jest niezły. Ciekawe co gin na tsh powie dziś?
A Ty jak się czujesz?
Odpoczęłaś trochę?
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:do 15??? myślałam że do 12, normę mam niby do 29 ale to takie pierdu, pierdu i tak wiem że musi być niżej.
To lutke dziś pewnie zacznę ale cieszę się że przy tym dongu okazało się że mój naturalny progesteron jest niezły. Ciekawe co gin na tsh powie dziś?
A Ty jak się czujesz?
Odpoczęłaś trochę?
Sie poniedzialek dobrze zaczal
-
nooo, następny poniedziałek ja zaczynam dwoma krechami, a co...Asha wrote:Sie poniedzialek dobrze zaczal

Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
miedzy 3 a 15 wynik jest idealny miedzy 15 a 20 wynik dobry ale tylko w szczegolnych wypadkach - nie wiem jakie to przypadkimik82 wrote:do 15??? myślałam że do 12, normę mam niby do 29 ale to takie pierdu, pierdu i tak wiem że musi być niżej.
A Ty jak się czujesz?
Odpoczęłaś trochę?
-
macica mnie boli , bylam glodna i rece mi sie trzesly, dochodze do siebiemik82 wrote:do 15??? myślałam że do 12, normę mam niby do 29 ale to takie pierdu, pierdu i tak wiem że musi być niżej.
A Ty jak się czujesz?
Odpoczęłaś trochę?
chyba glukoza mi spadła. jak za pozno sie najem to okropnie sie czuje.
-
no to trza mi się cieszyć i tyle...jeeessuuuu juz dawno takiego fajnego poniedziałku nie miałamamelia04072006 wrote:miedzy 3 a 15 wynik jest idealny miedzy 15 a 20 wynik dobry ale tylko w szczegolnych wypadkach - nie wiem jakie to przypadki

amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

jak tutaj ceny wygladaja