Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
moj juz nic nie gadaCwalinka wrote:ja swojego na powtorke namowic nie potrafie

ma zestaw badan i robi tylko jest tekst dobra poumawiaj mi wsio
i daj rozpiske co kiedy
-
ja sie pogodzilam ze jedynie milosc na szkielku moze dac nam dzieckoAsha wrote:Ja juz doszlam do wniosku,ze moze zajde jak bzykac przestane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:A to sobie gotujesz teraz specjalnie jedzenie?? ja chyba przejde znowu na owsiankowa diete zgubilam wtedy przez 3 dni dwa kilo ale ba szybko niestety nadrobilam (nielubie tego)
tak bo w makaronie jest gluten a w ryzu nie
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:moj juz nic nie gada

ma zestaw badan i robi tylko jest tekst dobra poumawiaj mi wsio
i daj rozpiske co kiedy 
moj sie boi chyba i jak zacyznam temat to od razu podirytowany sie robi, boi sie chyba wynikow bo ostatnie nie by ly rewelacyjne -
mysle ze teraz poczul ze czuje sie po tej kuracji lepiej i ze na zle mu to wsyztsko nie wychodzi ..rybka wrote:ty to masz skarb a nie meza

na szczescie on traktuj e badania i wizyty jak cos co i tak musi przejsc tak jakby byl chory na grype
-
nick nieaktualny
-
to mu powiedz ze chyba lepiej jak sie wie na czym sie stoi a to ze nie sa rewelacyjne to nie tragedia.. bo mozna je zmienicCwalinka wrote:moj sie boi chyba i jak zacyznam temat to od razu podirytowany sie robi, boi sie chyba wynikow bo ostatnie nie by ly rewelacyjne

niestety faceci nie zdaja sobie sprawy ze niekoniecznie jest to czyjas wina zyjemy w czasach gdzie jeste wiele substancji i sytuacji na pogorszenie naszej plodnosci ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

jak tutaj ceny wygladaja