Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:wiesz tak od 3 do 2 dni, a gin twierdzi ze plamienie to poczatek cyklu i nic wiecej na to
wlasnie mi przypomnialas ze mam probowac dodzwonic sie do ginkowej umowic, nowa lekarka moze ona cosik poradzi
To bzdura jest !!! Powiedz o tym nowej gin....poczytaj o Castagnusie..ja tak mialam i mi po tym przeszlo -
Cwalinka wrote:jakby oba byly czarne to ciekawe cyz bym je odrozniala :p
moja np z rana przychodzi i ssie mi ucho przy czym mruczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:odroznilabys kazdy kot jest z zacjhowania troche inny
moja np z rana przychodzi i ssie mi ucho przy czym mruczy
nasz Kicia o 4 rano nie daje zyc, chodzi po calym lozku i mruczy ale ucho to ssie od mojegoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a wydawalo mi se ze castangus jest na wyrownanie okresu, i mnie zastanawia bo jak plamie to powinnam miec progesteron niski nie? przy nastepnym cyklu postaram sie nie przegapic odpowiedniego czasu zrobic sobie ponownie progesteron
Castagnus jest tez na plamienia...wogole na wyregulowanie wszystkiego...mi wlasnie przeszlo po tymprogesterontez mozesz sprawdzic przy okazji
-
Cwalinka wrote:nasz Kicia o 4 rano nie daje zyc, chodzi po calym lozku i mruczy ale ucho to ssie od mojego
nie azawsze ale chyba jak jej brak uczucia to przychodzi i ssie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:dziekuje
licze na to, bo niestety tylko przez seksior mam szanse sie zaplodnic