Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno wlasnie jakas blokada psychiczna mu sie wlacza, tam to by dopiero mial stresa
ja nawet wyszukal ze istnieje nawet specjalna prezerwatywa w korej mozna sie kochac i tam juz nasienie zostaje (taka zdesperowana bylam zeby na gumke 50 zl wydac) -
Cwalinka wrote:no wlasnie jakas blokada psychiczna mu sie wlacza, tam to by dopiero mial stresa
ja nawet wyszukal ze istnieje nawet specjalna prezerwatywa w korej mozna sie kochac i tam juz nasienie zostaje (taka zdesperowana bylam zeby na gumke 50 zl wydac)
Jak moj robil w domu to tez sie bardziej stresowal...od kiedy robi w szpitalu to jest ok...mowie ci niech zrobi w szpitalu...i wogole o tym nie rozmawiajcie przed...traktujcie to jak zwykle badanie krwi...i nic tematu nie podejmuj...bo jak mysmy gadali o tym przed pierwszym badaniem to byl cyrk, a potem juz luzik byl...i teraz jakby do sklepu jechal i tylemowie ci tak najlepiej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sa rozna..
klasyczne ( tzw reczne) ktore nieobejmuje morfologii plemnika
komputerowe bez morfologii
i komputerowe z morfologia plemnnika - to bym najbardziej polecala kosz 150 zl a do tego od razu najlepeij zrobic posiew nasienia macie wtedy jasnosci czy zanizone parametry nie sa efektem infekcji -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Sorry slonce , ale ide na drzemke bo mnie telepie ze zmeczenia...bede za jakies 2 h
buziaczki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No hej...jesuuu ile nadrukowalyscie ale dobrze bo dzis jest mega szczęśliwy dzien
wróciliśmy z butami, pot mi po tylku lecial tak sie umordowałam z tym mierzeniem glutowi...na szczęście byl grzeczny, nawet bardzo..wiec luzik..bl mi sie do Was spieszylo..i tez mnie stary wkurwial ze nie rozumial, ze ja sie wkurwiam bo mi sie spieszy
witam Cie cwalinkadobrze, ze juz sie rozgoscilas
ja o sobie to niewiele moge napisać..mam prawie 2latka w domu i jeszcze walczę o rodzeństwo dla niego, choć pewnie nie będzie to juz dluga walka bo menopauza mnie ściga niestety. Bedzie co ma byc, gdyby nie te tutaj zryte babeczki to juz bym sie w kosmos wystrzelila, a tak to dziekuje Bogu ze znalazlam przyjaciolki
Maly sie pewnie zaraz obudzi bo padl jak tylko przyjechaliśmy o 13, do tej pory Was nadrabialam
aaa no i browca zakupilam bo mus dzis wypić za Amelie i jej fasoleczke kochanadotik, 25staraczka25, Katjaa lubią tę wiadomość