Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
To jedź, a my trzymamy kciukiamelia04072006 wrote:łooo a ja zaraz jade do endo

Mała Amelia wie ?
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
taaaagigsa wrote:To jedź, a my trzymamy kciuki

Mała Amelia wie ?
pyta sie czy na pewno dzidzia bedzie i czy moze wszystkim powiedziec. jesli myslalam zeby nic nikomu nie mowic to niestety moje malenstwo plany mi popsuło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 16:41
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytaka wiadomością się nie podzielićamelia04072006 wrote:taaaa

pyta sie czy na pewno dzidzia bedzie i czy moze wszystkim powiedziec. jesli myslalam zeby nic nikomu nie mowic to niestety moje malenstwo plany mi popsuło

Mała będzie miała rodzeństwo to powod do dumy
Powodzenia u endo , żeby było okej wszystko
od razu wykres wygląda lepiej z ta kropką zielona
-
tak se pomyslalam ze chociaz jeden dzien sie zielonoscia naciesze jak wyjdzie ze testy sa przeterminowane to ja usune25staraczka25 wrote:taka wiadomością się nie podzielić

Mała będzie miała rodzeństwo to powod do dumy
Powodzenia u endo , żeby było okej wszystko
od razu wykres wygląda lepiej z ta kropką zielona

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajnie że masz takie podejście , ale nacieszysz się nią dłużejamelia04072006 wrote:tak se pomyslalam ze chociaz jeden dzien sie zielonoscia naciesze jak wyjdzie ze testy sa przeterminowane to ja usune

Idź się tam poszczyp lepiej dłużej co byś wiedziała że to nie sen
-
uwieze jak bede miec brzuch przed soba a uspokoje? - chyba jak sa dzieci to sa zawsze nerwy25staraczka25 wrote:Fajnie że masz takie podejście , ale nacieszysz się nią dłużej
Idź się tam poszczyp lepiej dłużej co byś wiedziała że to nie sen 
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Hej

wrociłam
ten pan jest jednak oazą spokoju
powiedział, że nie wiemy czy torbiel będzie przeszkadzała dziecku i ciąży, na bank wychodzi, że jest gęsta i jego zdaniem nigdy nie było szans na wchłonięcie. Powiedział, że czekamy do usg połówkowego i wtedy będzie krótka piłka. Albo z dnia na dzień szpital albo nie będziemy wycinać 
A teraz kochane idę Was nadrabiać
za dwie godziny skończę 
Edit. to jeszcze tylko Wam napiszę, że po nerwach ginowych kazałam się zawieźć do rossmana na małe odstresowanie i kupiłam sobie zajebisty balsam do ciała
vaseline w sprayu jak dezodorant, wchłania się błyskawicznie i pachnie ślicznie i bardzo mi się podoba ten sposób aplikacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 16:52
-
nick nieaktualny
-
nic ciekawego sie nie dziejeshimmer_lip wrote:Hej

wrociłam
powiedział, że nie wiemy czy torbiel będzie przeszkadzała dziecku i ciąży, na bank wychodzi, że jest gęsta i jego zdaniem nigdy nie było szans na wchłonięcie. Powiedział, że czekamy do usg połówkowego i wtedy będzie krótka piłka. Albo z dnia na dzień szpital albo nie będziemy wycinać 
za dwie godziny skończę 

to i tak bedziesz sie denerwowac? a jakie sa szanse na pekniecie? -
chcialabym zeby ciaza była nudna i zdrowa reszta bede sie martwic pozniej25staraczka25 wrote:co do uspokojenia to na pewno co do tego pierwszego to betkę zrob zaczniesz wierzyć a brzuszek będzie rósł w swoim czasie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 16:54
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobrze że Cię uspokoił , ale czasem nie wystarczy być oazą spokoju tylko działać trzeba . Nie za długo tak czekać kolejne półtora miesiącashimmer_lip wrote:Hej

wrociłam
za dwie godziny skończę 
-
Nic o pękaniu nie mówił. Albo nie chciał denerwować albo szanse są niewielkie. Tak na chłopski rozum by pasowało. Gdyby w środku był płyn to pewnie łatwiej by było ją uszkodzić a, że jest gęsta to pewnie małe szanse.amelia04072006 wrote:nic ciekawego sie nie dzieje

to i tak bedziesz sie denerwowac? a jakie sa szanse na pekniecie? -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH