Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:łooo a ja zaraz jade do endo
Mała Amelia wie ?amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:To jedź, a my trzymamy kciuki
Mała Amelia wie ?
pyta sie czy na pewno dzidzia bedzie i czy moze wszystkim powiedziec. jesli myslalam zeby nic nikomu nie mowic to niestety moje malenstwo plany mi popsułoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 16:41
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:taaaa
pyta sie czy na pewno dzidzia bedzie i czy moze wszystkim powiedziec. jesli myslalam zeby nic nikomu nie mowic to niestety moje malenstwo plany mi popsuło
Mała będzie miała rodzeństwo to powod do dumy
Powodzenia u endo , żeby było okej wszystkood razu wykres wygląda lepiej z ta kropką zielona
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:taka wiadomością się nie podzielić
Mała będzie miała rodzeństwo to powod do dumy
Powodzenia u endo , żeby było okej wszystkood razu wykres wygląda lepiej z ta kropką zielona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:tak se pomyslalam ze chociaz jeden dzien sie zielonoscia naciesze jak wyjdzie ze testy sa przeterminowane to ja usune
Idź się tam poszczyp lepiej dłużej co byś wiedziała że to nie sen
-
25staraczka25 wrote:Fajnie że masz takie podejście , ale nacieszysz się nią dłużej
Idź się tam poszczyp lepiej dłużej co byś wiedziała że to nie sen
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Hej
wrociłam
ten pan jest jednak oazą spokojupowiedział, że nie wiemy czy torbiel będzie przeszkadzała dziecku i ciąży, na bank wychodzi, że jest gęsta i jego zdaniem nigdy nie było szans na wchłonięcie. Powiedział, że czekamy do usg połówkowego i wtedy będzie krótka piłka. Albo z dnia na dzień szpital albo nie będziemy wycinać
A teraz kochane idę Was nadrabiaćza dwie godziny skończę
Edit. to jeszcze tylko Wam napiszę, że po nerwach ginowych kazałam się zawieźć do rossmana na małe odstresowanie i kupiłam sobie zajebisty balsam do ciałavaseline w sprayu jak dezodorant, wchłania się błyskawicznie i pachnie ślicznie i bardzo mi się podoba ten sposób aplikacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 16:52
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Hej
wrociłam
ten pan jest jednak oazą spokojupowiedział, że nie wiemy czy torbiel będzie przeszkadzała dziecku i ciąży, na bank wychodzi, że jest gęsta i jego zdaniem nigdy nie było szans na wchłonięcie. Powiedział, że czekamy do usg połówkowego i wtedy będzie krótka piłka. Albo z dnia na dzień szpital albo nie będziemy wycinać
to i tak bedziesz sie denerwowac? a jakie sa szanse na pekniecie? -
25staraczka25 wrote:co do uspokojenia to na pewno co do tego pierwszego to betkę zrob zaczniesz wierzyć a brzuszek będzie rósł w swoim czasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 16:54
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Hej
wrociłam
-
amelia04072006 wrote:nic ciekawego sie nie dzieje
to i tak bedziesz sie denerwowac? a jakie sa szanse na pekniecie? -
nick nieaktualny