X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Nic o pękaniu nie mówił. Albo nie chciał denerwować albo szanse są niewielkie. Tak na chłopski rozum by pasowało. Gdyby w środku był płyn to pewnie łatwiej by było ją uszkodzić a, że jest gęsta to pewnie małe szanse.
    to chociaż tyle :) :) :)

• gigsa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż wrócił i od drzwi krzyczę, że Amelia w ciąży :) a ten do mnie, że dziś mu się śniło, że mówiłam mu, że ja w ciąży jestem, ale mówię mu, że nie ja tylko Amelia i załapał już, że o of chodzi

25staraczka25, amelia04072006, dotik, mik82, Iza75 lubią tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • amelia04072006 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    dobrze że Cię uspokoił , ale czasem nie wystarczy być oazą spokoju tylko działać trzeba . Nie za długo tak czekać kolejne półtora miesiąca :)
    moze lepiej ze lekarz nie panikuje. taki lekarz tylko nasila strach a to tez nie dobrze

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Mąż wrócił i od drzwi krzyczę, że Amelia w ciąży :) a ten do mnie, że dziś mu się śniło, że mówiłam mu, że ja w ciąży jestem, ale mówię mu, że nie ja tylko Amelia i załapał już, że o of chodzi

:D :D :D zbieg okoliczności z tym snem :D :D to dobrze może się okaże że jakieś prorocze sny ma ;) :D

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    dobrze że Cię uspokoił , ale czasem nie wystarczy być oazą spokoju tylko działać trzeba . Nie za długo tak czekać kolejne półtora miesiąca :)
    Jeszcze w środę u innego się będę konsultować. Powiem szczerze, ze nawet na fioletowej stronie założyłam wątek i nikt w ciąży nie miał usuwanej torbieli. Nawet znalazłam jedną dziewczynę, której torbiel całą ciążę rosła i lekarz mówił że ma mysleć o dziecku a nie o torbieli. Jeśli cokolwiek by mnie bolało to ja się sama zawiozę do szpitala :)

tb73roeqs1ggbdgp.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    to twoj maz zna nas z imienia ? :)
    moj maz jest zly ze tyle czasu spedzam na kompie wiec nie mowie nawet co sie tu dzieje :/

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    moze lepiej ze lekarz nie panikuje. taki lekarz tylko nasila strach a to tez nie dobrze
    nie no pewnie że tak tylko mała ta torbiel nie jest a tu kolejne po,łtora miesiąca znowu czekać :) ja się nie znam tak napisałam bo pewnie wychodziłabym z siebie mimo wszystko . Shimmer wie i jeśli ona jest spokojna to dobrze :) :) :)

• gigsa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    :D :D :D zbieg okoliczności z tym snem :D :D to dobrze może się okaże że jakieś prorocze sny ma ;) :D
    Dupa :( ostatnio w lipcu mu się śniło, że w ciąży jestem, a ciąży dalej nie ma. Może on wyczuwa ciążę, ale nie moja ;)

amelia04072006 lubi tę wiadomość

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Nic o pękaniu nie mówił. Albo nie chciał denerwować albo szanse są niewielkie. Tak na chłopski rozum by pasowało. Gdyby w środku był płyn to pewnie łatwiej by było ją uszkodzić a, że jest gęsta to pewnie małe szanse.
    moze jest bezpieczniejsza bo twardsza - faktycznie :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Jeszcze w środę u innego się będę konsultować. Powiem szczerze, ze nawet na fioletowej stronie założyłam wątek i nikt w ciąży nie miał usuwanej torbieli. Nawet znalazłam jedną dziewczynę, której torbiel całą ciążę rosła i lekarz mówił że ma mysleć o dziecku a nie o torbieli. Jeśli cokolwiek by mnie bolało to ja się sama zawiozę do szpitala :)
    no to dobrze :) :) :) :)

Wysłany: 20 października 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    ty wlasnie :)
    gigsa to ty mu sie pytaj co mu sie sni ? :D

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Dupa :( ostatnio w lipcu mu się śniło, że w ciąży jestem, a ciąży dalej nie ma. Może on wyczuwa ciążę, ale nie moja ;)
    aaa to przeżywa tak jak Ty :/ i dlatego mi się często ciąża śni i też dupa .. Myślałam że to tak teraz miał taki sen :)

Wysłany: 20 października 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    no tak, ty dobry kierowca jestes :)
    potrafisz dojechac na miejsce i wrocic :D

shimmer_lip lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 20 października 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    nie no pewnie że tak tylko mała ta torbiel nie jest a tu kolejne po,łtora miesiąca znowu czekać :) ja się nie znam tak napisałam bo pewnie wychodziłabym z siebie mimo wszystko . Shimmer wie i jeśli ona jest spokojna to dobrze :) :) :)
    ja tez sie bym bała :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• gigsa Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    to twoj maz zna nas z imienia ? :)
    moj maz jest zly ze tyle czasu spedzam na kompie wiec nie mowie nawet co sie tu dzieje :/
    Zna, bo czasem mowie mu co się dzieje jak pyta co u Was słychać :)
    A, że siedzę tu to zły nie jest. Wie, że tu się wygadam i dupy mu truc nie będę ;)

25staraczka25, dotik, Sylwia87 lubią tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ja tez sie bym bała :)
    taaak najpierw jest czekanie potem jest strach i taki kobiet los :D ale za to na końcu takie 3 kilo szczęścia :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    A, że siedzę tu to zły nie jest. Wie, że tu się wygadam i dupy mu truc nie będę ;)
    :D :D :D ma spokój powiadasz :D

gigsa lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Ja się też nie znam ale od jakiegoś czasu jestem spokojna. Dziwnie spokojna. Nie wiem czy to dobrze czy źle ale tak mam. Nawet jak miałam ten krwotok to sama się zdziwiłam że jestem taka spokojma :)
    Mi już chyba ogólnie mózg się ciążowo kurczy i mówię to całkiem serio. Zapominam, gubię, nie wiem co chciałam powiedzieć :D
    i Was nie nadrobię bo z mężem do Taty idę :)
    jak wrócę :)
    a i jeszcze chciałam powiedzieć, że nie rzygam chyba 5 dzień :) jupiii :)
    całuję mocno:) do zobaczyska :)

gigsa, 25staraczka25, Sylwia87 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    no moj jeszcze nie rozumie ze jak sie nie widzimy to sie bardziej kochamy ;)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• gigsa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ty wlasnie :)
    gigsa to ty mu sie pytaj co mu sie sni ? :D
    Dobra, będę pytać :)

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
‹‹ 1791 1792 1793 1794 1795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ