Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Nic o pękaniu nie mówił. Albo nie chciał denerwować albo szanse są niewielkie. Tak na chłopski rozum by pasowało. Gdyby w środku był płyn to pewnie łatwiej by było ją uszkodzić a, że jest gęsta to pewnie małe szanse.
-
Mąż wrócił i od drzwi krzyczę, że Amelia w ciąży
a ten do mnie, że dziś mu się śniło, że mówiłam mu, że ja w ciąży jestem, ale mówię mu, że nie ja tylko Amelia i załapał już, że o of chodzi
25staraczka25, amelia04072006, dotik, mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:dobrze że Cię uspokoił , ale czasem nie wystarczy być oazą spokoju tylko działać trzeba . Nie za długo tak czekać kolejne półtora miesiąca
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Mąż wrócił i od drzwi krzyczę, że Amelia w ciąży
a ten do mnie, że dziś mu się śniło, że mówiłam mu, że ja w ciąży jestem, ale mówię mu, że nie ja tylko Amelia i załapał już, że o of chodzi
zbieg okoliczności z tym snem
to dobrze może się okaże że jakieś prorocze sny ma
-
25staraczka25 wrote:dobrze że Cię uspokoił , ale czasem nie wystarczy być oazą spokoju tylko działać trzeba . Nie za długo tak czekać kolejne półtora miesiąca
-
gigsa wrote:Mąż wrócił i od drzwi krzyczę, że Amelia w ciąży
moj maz jest zly ze tyle czasu spedzam na kompie wiec nie mowie nawet co sie tu dzieje -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:moze lepiej ze lekarz nie panikuje. taki lekarz tylko nasila strach a to tez nie dobrze
ja się nie znam tak napisałam bo pewnie wychodziłabym z siebie mimo wszystko . Shimmer wie i jeśli ona jest spokojna to dobrze
-
25staraczka25 wrote:
zbieg okoliczności z tym snem
to dobrze może się okaże że jakieś prorocze sny ma
ostatnio w lipcu mu się śniło, że w ciąży jestem, a ciąży dalej nie ma. Może on wyczuwa ciążę, ale nie moja
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Nic o pękaniu nie mówił. Albo nie chciał denerwować albo szanse są niewielkie. Tak na chłopski rozum by pasowało. Gdyby w środku był płyn to pewnie łatwiej by było ją uszkodzić a, że jest gęsta to pewnie małe szanse.
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Jeszcze w środę u innego się będę konsultować. Powiem szczerze, ze nawet na fioletowej stronie założyłam wątek i nikt w ciąży nie miał usuwanej torbieli. Nawet znalazłam jedną dziewczynę, której torbiel całą ciążę rosła i lekarz mówił że ma mysleć o dziecku a nie o torbieli. Jeśli cokolwiek by mnie bolało to ja się sama zawiozę do szpitala
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Jeszcze w środę u innego się będę konsultować. Powiem szczerze, ze nawet na fioletowej stronie założyłam wątek i nikt w ciąży nie miał usuwanej torbieli. Nawet znalazłam jedną dziewczynę, której torbiel całą ciążę rosła i lekarz mówił że ma mysleć o dziecku a nie o torbieli. Jeśli cokolwiek by mnie bolało to ja się sama zawiozę do szpitala
potrafisz dojechac na miejsce i wrocicshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:nie no pewnie że tak tylko mała ta torbiel nie jest a tu kolejne po,łtora miesiąca znowu czekać
ja się nie znam tak napisałam bo pewnie wychodziłabym z siebie mimo wszystko . Shimmer wie i jeśli ona jest spokojna to dobrze
-
amelia04072006 wrote:to twoj maz zna nas z imienia ?
moj maz jest zly ze tyle czasu spedzam na kompie wiec nie mowie nawet co sie tu dzieje
A, że siedzę tu to zły nie jest. Wie, że tu się wygadam i dupy mu truc nie będę25staraczka25, dotik, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:nie no pewnie że tak tylko mała ta torbiel nie jest a tu kolejne po,łtora miesiąca znowu czekać
Mi już chyba ogólnie mózg się ciążowo kurczy i mówię to całkiem serio. Zapominam, gubię, nie wiem co chciałam powiedzieć
i Was nie nadrobię bo z mężem do Taty idę
jak wrócę
a i jeszcze chciałam powiedzieć, że nie rzygam chyba 5 dzieńjupiii
całuję mocno:) do zobaczyskagigsa, 25staraczka25, Sylwia87 lubią tę wiadomość