Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Siemanko
ja po ginie już
oczywiście progesteron niski (no jakże by mógł co innego powiedzieć jak dla mojego gina dobry progesteron to od 20 w górę
No ale mus brać lutkę 10 dni i czekać na cud...amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Siemanko
ja po ginie już
oczywiście progesteron niski (no jakże by mógł co innego powiedzieć jak dla mojego gina dobry progesteron to od 20 w górę
No ale mus brać lutkę 10 dni i czekać na cud...
Pozażywasz lutke i będzie lepiej
-
25staraczka25 wrote:Najważniejsze , że reszta dobra
Pozażywasz lutke i będzie lepiej25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:dla mnie i tak ten progesteron jest zajebisty bo ja raptem raz miałam powyżej 17. A sprawdzałam go w 9 cyklach w ciągu ostatnich 14 miesięcy więc dla mnie i tak jest ok, lutkę biorę więc nic więcej zrobić nie mogę...trzeba się zająć tym co najbardziej lubię czyli....czekaniem
czekanie
ja to nie wiem mój progesteron też jest zajebiaszczy także wiesz i mi nic nie dali na niego jutro idę pobrać krew znowu , ale tak czy siak tydzień będę musiała czekać na wynik w gp
Pięknie wygląda u Ciebie ten wykres i tym razem musi się udać ... Amelia już nas tu pozaraża wszystkie -
Ja jutro mam tą prolaktyne badać a nerwa mam i podjarana jestem ciąża Amelii to wyjdzie cudny
Asha, mik82 lubią tę wiadomość