Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:tak
czekanie
ja to nie wiem mój progesteron też jest zajebiaszczy także wiesz i mi nic nie dali na niego jutro idę pobrać krew znowu , ale tak czy siak tydzień będę musiała czekać na wynik w gp
Pięknie wygląda u Ciebie ten wykres i tym razem musi się udać ... Amelia już nas tu pozaraża wszystkieAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Wstalam
oczywiscie...nawalone tu jak nic
Mik nie ma sie co ginem zbytnio przejmowac my wiemy ze jest dobrzea moze jeden cykl bez luty sprobuj...nie wiem
a jak ten progesteron jest z luta??? Nie za wysoki???
A bez lutki to ja nawet nie mam co o ciąży myśleć. A poza tym laski z progesteronem 12, 13 zachodziły więc ja zajdę z 16Asha, 25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Polazlam , bo Gigsa sie na mnie wypiela
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:nie no ja się nie przejmuję...ja wiem że książkowo najlepiej jakby był 20 no ale ja kurwa książkowa nie jestem i mniej więcej w tym tonie mu to dziś powiedziałam więc powiedział że spoko, nie można mnie od razu puszczać na straty bo przecież zaszłam niedawno w ciążę, a to co się później stało nie ma nic wspólnego z hormonami więc działamy do skutku.
A bez lutki to ja nawet nie mam co o ciąży myśleć. A poza tym laski z progesteronem 12, 13 zachodziły więc ja zajdę z 16
Nikt kasiazkowy nie jest kochananooo...moze tylko moj wykres
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś staremu powiedziałam z łzami w oczach że Amelia w ciąży a on do mnie że jak tak mnie słucha i patrzy na mnie to myśli że ja chyba też jestem bo mi hormony walą skoro ryczę z tego powodu, no to mu powiedziałam że w takim razie my wszystkie tu na forum w ciąży bo trochę ryczących od rana nas było z tego powodu hahaha
Iza75, Asha, 25staraczka25, gigsa, amelia04072006, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:ja juz jestem, wrocilysmy z tancow
o 19 powinnam zjesc kolacje a ja nie wiem co
Mik rozumiem ze zadowolona z wizyty? -
mik82 wrote:Dziś staremu powiedziałam z łzami w oczach że Amelia w ciąży a on do mnie że jak tak mnie słucha i patrzy na mnie to myśli że ja chyba też jestem bo mi hormony walą skoro ryczę z tego powodu, no to mu powiedziałam że w takim razie my wszystkie tu na forum w ciąży bo trochę ryczących od rana nas było z tego powodu hahaha
co do Ciebie oczywiscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 18:30
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Dziś staremu powiedziałam z łzami w oczach że Amelia w ciąży a on do mnie że jak tak mnie słucha i patrzy na mnie to myśli że ja chyba też jestem bo mi hormony walą skoro ryczę z tego powodu, no to mu powiedziałam że w takim razie my wszystkie tu na forum w ciąży bo trochę ryczących od rana nas było z tego powodu hahaha
Hahahaha oby stary mial racje hahahaha faceci sie znajaamelia04072006 lubi tę wiadomość