Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:laski o inofolicu pisaly zeby brac dwie saszetki dziennie ale mysle ze jak sie juz jakis czas bierze to jest bezsensu.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:To niepotrzebnie kupiłam ?
gigsa lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Rozumiecie to ze za 2 tyg bede juz wiedziec czy corka czy syn?! Tak na to czekalam a teraz nie potrafiw sie cieszyc
Kochanie ty moje...twoim rodzicom jest ciezko bo ty nie jestes szczesliwa ....jak ty bedziesz szczesliwa to i oni beda inaczej do tego podchodzic....oni poprostu chcieli dla ciebie cieply dom i meze..yptak jak i ty...a okazalo sie inaczej...daj im troche czasu..nedzie dobrze...to twoi rodzice i napewno cie kochaja...tylko trzeba im czasu
Cholera tesciowa zadzwonila i mnie wyrwala z tema tu, soryy25staraczka25, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Kochanie ty moje...twoim rodzicom jest ciezko bo ty nie jestes szczesliwa ....jak ty bedziesz szczesliwa to i oni beda inaczej do tego podchodzic....oni poprostu chcieli dla ciebie cieply dom i meze..yptak jak i ty...a okazalo sie inaczej
...daj im troche czasu..nedzie dobrze...to twoi rodzice i napewno cie kochaja...tylko trzeba im czasu
Cholera tesciowa zadzwonila i mnie wyrwala z tema tu, soryy? co ci dzisiaj ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny