Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo tam straszno jestamelia04072006 wrote:aaaaaaaaaaa to tak dziala? a ci nie wiem
musze tam to ogarnac
jak weszlam to sie wystrachalam 
-
Ale ja nie czuję, że to to. Nastawiam się na listopad. Gorzej jak nic nie wyjdzie to będzie dółmik82 wrote:mam wrażenie że im bardziej posrany wykres tym szybciej jest ciąża...przynajmniej ostatnio jak galerię oglądam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:55
-
nie Twoja Kochanie...ona chciała zobaczyć Twój brzusio...tylko on jest tak śliczny że ona emocjonalnie tego nie ogarnęła...nie umiem Ci tego wytłumaczyć, ale to nie jest niczyja wina...tym bardziej Twoja i nawet tak nie myślRudzia wrote:Wiec to moja wina ze Asha uciekla

-
amelia to nie Twój test....ja wiem co ona pisała i kiedy zniknęłaamelia04072006 wrote:no
wiem ze sie cieszy ale jakos tak ..... smutno mi 
-
A nie wiadomo czy była. U gina nie potwierdzałam. Ale mam nadzieje, że tak, bo jutro na badania idęshimmer_lip wrote:To że on pokręcony to nic. Grunt, że owu była

-
cofnij się kilka stron jak rudzia wstawiła brzusio i poczytaj posty ashy i spójrz kiedy zniknęła...mówię Ci że to nie Twój test!!!amelia04072006 wrote:nieeee ja juz to rano zauwazylam . zle sie poczula - rozumiem to bo powinna otwierac liste a mimo staran nic nie wychodzi

-
nie byla zla ze mi nie gratulujesz, raczej sie darla zebys nie przeoczylashimmer_lip wrote:A ja myślę, że zaraz wróci i się okaże że gdzies poszła bo musiała! To tak jak była zła, ze Ci nie gratuluję a ja jeszcze nic nie wiedziałam i już jest git!!!
mrtwie sie o nia
-
Lukałam dziś na niego na allegro. Tylko nie wiem jaki wybrać.amelia04072006 wrote:cicho, kup se donga i sie stymuluj a nóż pomoze
A jak brałaś donga to piłaś wtedy inofolica?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 20:04
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH