Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Doszłam do testa czyli 1750

to teraz znowu nadrabiam ostatnie strony
a swoją drogą to ja w głębi serca myślę, ze jeszcze Dotik jest w ciąży tylko testa miała chujowego albo za wcześnie go zrobiła
dotik, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Doszłam do testa czyli 1750

a swoją drogą to ja w głębi serca myślę, ze jeszcze Dotik jest w ciąży tylko testa miała chujowego albo za wcześnie go zrobiła
Shimmer :* umarłabym ze szczecia
amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
trzymam kciuki za ashe ale mysle ze i dotik i miki maja duze szanseshimmer_lip wrote:Doszłam do testa czyli 1750

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:35
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia gdzieś Ty była ?
Ale dobrze, że już jesteś
Mama przemysli i będzie dobrze. Daj jej trochę czasu
mik82 lubi tę wiadomość
-
o ashe to my wszystkie chyba szczególne modły wznosimyamelia04072006 wrote:trzymam kciuki za ashe ale mysle ze i dotik i miki maja duze szanse

gigsa, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Dlatego zostań z namiamelia04072006 wrote:no co powiem jak zrobilam zielonego kropka to wywalilo mnie na fioletowa i tam jest taaaaak nudno

a tam z doskoku
dotik lubi tę wiadomość
-
no ja Ci dam fioletowąamelia04072006 wrote:no ci powiem jak zrobilam zielonego kropka to wywalilo mnie na fioletowa i tam jest taaaaak nudno

-
NO wtedy jeszcze nie!!! Jak mówię, ze nadrabiam to nie ściemniam tylko się przekopuję przez pierdyliard stron, nie? No! i proszę mi tu nie insynuować nicAsha wrote:Kurwa shimmer...wyczytalas juz ZE AMELIA W CIAZY!!!!!!
kobiet w ciąży nie można denerwować
prawda Amelia 
I witam nową koleżankę
dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH