Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:matko ty zamiast brzuch skomentowac to na cycki patrzysz :d jakies zboczenir juz masz
....trudno było ich nie skomentować, nie dało się
-
Rudzia wrote:oj chcialabym! Ale nie ma takiej opcji.. moj tata jest zasadniczy i ostry.. zawsze chcial dla mnie jak najlepiej.. tym bardziej ze nienawidzi mojwgo bylego od poczatku..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:09
-
mik82 wrote:szkoda że rodzice często gęsto mają w takich sytuacjach rację
ale jestem przekonana że im przejdzie złość w końcu
ja tezjeszcze dzis siostre na zwiady do mamy wysle zeby wypytala troche bo mama nic mi nie poqiedziala w sumie i gadac nie chce ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia piękny brzusio!!!!!!!!!!
Wiem o czym mówisz bo jak moi rodzice się dowiedzieli ze jestem w ciąży nie chcieli mnie znać... usłyszałam ze jak sobie poscielilam tak mam spać a oni nie chcą mnie znać... przeplakalam dużo czasu... A jak urodziła się Julia byli pierwszymi osobami które wzięły ja na rece... złość na mnie im nie przeszła ale pokochali moje dziecko niemiłosiernie... przejdzie im, tylko daj im czas...Rudzia lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ale ty jestes córunia tatusia, mysle ze cie zaskoczy
no wlasnie dlatego mysle ze mnie nie zaskoczy i bedzie tak jak myslenie wiecie nawet jak mi serce pekalo jak widzialam to jak moja mama sie na mnie zawiodla ona nie dowierzala w to co slyszy..a Ty Amelia na bete masz isc
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:ja tez
jeszcze dzis siostre na zwiady do mamy wysle zeby wypytala troche bo mama nic mi nie poqiedziala w sumie i gadac nie chce ;(
Rudzia, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Rudzia piękny brzusio!!!!!!!!!!
Wiem o czym mówisz bo jak moi rodzice się dowiedzieli ze jestem w ciąży nie chcieli mnie znać... usłyszałam ze jak sobie poscielilam tak mam spać a oni nie chcą mnie znać... przeplakalam dużo czasu... A jak urodziła się Julia byli pierwszymi osobami które wzięły ja na rece... złość na mnie im nie przeszła ale pokochali moje dziecko niemiłosiernie... przejdzie im, tylko daj im czas...Rudzia, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:taaaa ja patrzyłam tylko na brzuch
dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:mam pilnowac tsh i jak przejdzie powyzej 2 to podniesc dawke
tyle
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:no wlasnie dlatego mysle ze mnie nie zaskoczy i bedzie tak jak mysle
nie wiecie nawet jak mi serce pekalo jak widzialam to jak moja mama sie na mnie zawiodla ona nie dowierzala w to co slyszy..a Ty Amelia na bete masz isc
beta w srode
-
amelia04072006 wrote:juz sie mleko rozlalo. tobie bylo ciezko oswoic sie z sytuacja oni to przewidzieli. musza sie wyszumiec. jak zrozumieja ze za pozno na karanie to sytuacja sie uspokoi. wez ich ze soba na usg
beta w srode
Usg.. mama nawet nie zapytala o nic.. tylko "kiedy" a ja powiedzialam ze 4 moesiace temu i tyle..